Bedrijven in Oost

Wil je weten welke bedrijven er in Oost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oost.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Stichting ter Behoud van de Blues in Schiedam
Opgericht in Februari 2024

De stichting Stichting ter Behoud van de Blues in Schiedam is gevestigd op Rotterdamsedijk 405D te Schiedam en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Aris Thai massage
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Aris Thai massage is gevestigd op Rotterdamsedijk 14B te Schiedam en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Care by Yasmine
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Care by Yasmine is gevestigd op Prof Kamerlingh Onnesln 123B te Schiedam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

VALK Safe & Care
Opgericht in Februari 2024

De onderneming VALK Safe & Care is gevestigd op Rotterdamsedijk 11 te Schiedam en is actief in de branche Thuiszorg.

Suttorp & Zeeman VOF
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma Suttorp & Zeeman VOF is gevestigd op Stephensonstraat 22 te Schiedam en is actief in de branche cafés.

Axu Consultancy
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Axu Consultancy is gevestigd op Dieselstraat 2 te Schiedam en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Beauty Center KM
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Beauty Center KM is gevestigd op Rotterdamsedijk 3 te Schiedam en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Monica Mosterdijk
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Monica Mosterdijk is gevestigd op Prof Kamerlingh Onnesln 171A te Schiedam en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Davod Ghandanro Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Davod Ghandanro Holding B.V. is gevestigd op Van Marumstraat 17B te Schiedam en is actief in de branche Financiële holdings.

FDR Media
Opgericht in Februari 2024

De onderneming FDR Media is gevestigd op Edisonstraat 12A te Schiedam en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Amir zorg op maat
Opgericht in Januari 2020

De vennootschap onder firma Amir zorg op maat is gevestigd op Prof Kamerlingh Onnesln 96A te Schiedam en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

DGH Bouwbedrijf B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap DGH Bouwbedrijf B.V. is gevestigd op Van Marumstraat 17B te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Lux Ambrosia
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Lux Ambrosia is gevestigd op Broersvest 46A 2 te Schiedam en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Robix Hoveniersbedrijf
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Robix Hoveniersbedrijf is gevestigd op Voltastraat 6A te Schiedam en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Safety Works M.E.
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Safety Works M.E. is gevestigd op Daltonstraat 2 te Schiedam en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Meer nieuws in Oost

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement