Bedrijven in Natuurkundigenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Natuurkundigenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Natuurkundigenbuurt.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

MediBridge
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma MediBridge is gevestigd op Eerste Tuinsingel 15 te Schiedam en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Donderdag 11 januari 2024

Melek's Service
Opgericht in December 2023

De onderneming Melek's Service is gevestigd op Simon Stevinstraat 31 te Schiedam en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Danielle welbevinden care
Opgericht in November 2023

De onderneming Danielle welbevinden care is gevestigd op Singel 41C te Schiedam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

CKC77
Opgericht in November 2023

De onderneming CKC77 is gevestigd op Laurens Costerstraat 28 te Schiedam en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Woensdag 13 december 2023

Cestan
Opgericht in November 2023

De onderneming Cestan is gevestigd op Archimedesplein 40 te Schiedam en is actief in de branche Goederenvervoer per spoor.

Woensdag 8 november 2023

Vereniging van Eigenaars Brede Havenstraat 8 en Hoogstraat 211A tot en met E te Vlaardingen
Opgericht in Mei 2021

De vereniging Vereniging van Eigenaars Brede Havenstraat 8 en Hoogstraat 211A tot en met E te Vlaardingen is gevestigd op Korte Singelstraat 14 te Schiedam en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Dinsdag 10 oktober 2023

Qavo Electro
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Qavo Electro is gevestigd op Copernicusstraat 2B te Schiedam en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Maandag 2 oktober 2023

QAVO Group B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap QAVO Group B.V. is gevestigd op Copernicusstraat 2B te Schiedam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

QAVO Energy B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap QAVO Energy B.V. is gevestigd op Copernicusstraat 2B te Schiedam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

QAVO Services B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap QAVO Services B.V. is gevestigd op Copernicusstraat 2B te Schiedam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

QAVO Construction B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap QAVO Construction B.V. is gevestigd op Copernicusstraat 2B te Schiedam en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Yindee Thai Massage
Opgericht in September 2023

De onderneming Yindee Thai Massage is gevestigd op Van Swindensingel 6 te Schiedam en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Senaexpress
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Senaexpress is gevestigd op Kepplerstraat 18 te Schiedam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 24 augustus 2023

Oceanic trading
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Oceanic trading is gevestigd op Korte Singelstraat 2 te Schiedam en is actief in de branche Groothandel in vis, schaal- en weekdieren.

Lotus Lima Care
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Lotus Lima Care is gevestigd op Emmaplein 11 te Schiedam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Meer nieuws in Natuurkundigenbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Schiedam

Flitser A4, Schiedam
Pernis - Schiedam
Laatst waargenomen: 01:45 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent