Bedrijven in Schiedam

Wil je weten welke bedrijven er in Schiedam zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schiedam.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Stichting Kracht Werkt!
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Kracht Werkt! is gevestigd op Van 's-Gravesandestraat 42A te Schiedam en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Golden Nuts
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Golden Nuts is gevestigd op Fabriplein 6B te Schiedam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

ByGeorges
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming ByGeorges is gevestigd op Rotterdamsedijk 326 te Schiedam en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Kiraa Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kiraa Services is gevestigd op Van Heuven Goedhartstr 78 te Schiedam en is actief in de branche Eventcatering.

ZCB Zorg op maat
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming ZCB Zorg op maat is gevestigd op Philippusweg 2 te Schiedam en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Azdad Security
Opgericht in November 2022

De onderneming Azdad Security is gevestigd op Idenburgstraat 22 te Schiedam en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

SB Home B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap SB Home B.V. is gevestigd op Mariastraat 144 te Schiedam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

RS Socials
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming RS Socials is gevestigd op Prof Kamerlingh Onnesln 96B 2 te Schiedam en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Ercan Dok Onderhoudsbedrijf
Opgericht in November 2022

De onderneming Ercan Dok Onderhoudsbedrijf is gevestigd op Bellstraat 6B te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Biggies klussenbedrijf
Opgericht in November 2022

De onderneming Biggies klussenbedrijf is gevestigd op Dr. Kuyperlaan 201 te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

A. Aldubosh
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming A. Aldubosh is gevestigd op Burg van Haarenlaan 1123 te Schiedam en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Martin Kulev 94 V.O.F.
Opgericht in Oktober 2018

De vennootschap onder firma Martin Kulev 94 V.O.F. is gevestigd op Houtstraat 5 te Schiedam en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Melanie Buist
Opgericht in November 2022

De onderneming Melanie Buist is gevestigd op Chopinplein 232 te Schiedam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Alexandra schoonmaken
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Alexandra schoonmaken is gevestigd op Groenelaan 50B te Schiedam en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Delgado Nurse Care
Opgericht in November 2022

De onderneming Delgado Nurse Care is gevestigd op Hogenbanweg 345 te Schiedam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent