Bedrijven in Schiedam

Wil je weten welke bedrijven er in Schiedam zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schiedam.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

iT10 B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap iT10 B.V. is gevestigd op Gerrit Verboonstraat 36 te Schiedam en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Artem Nosov
Opgericht in April 2024

De onderneming Artem Nosov is gevestigd op 's-Gravelandseweg 1013 te Schiedam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

ATMOS ZORG B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap ATMOS ZORG B.V. is gevestigd op Dr. Wibautplein 186 te Schiedam en is actief in de branche Thuiszorg.

Pensurance consulting Kepel
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Pensurance consulting Kepel is gevestigd op Fjorddal 1 te Schiedam en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Shawerkt
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Shawerkt is gevestigd op Burg van Haarenlaan 921 te Schiedam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Demi's Zorg en Veiligheid
Opgericht in April 2024

De onderneming Demi's Zorg en Veiligheid is gevestigd op Sem Dresdenplein 160 te Schiedam en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Joyce Marketing Media
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Joyce Marketing Media is gevestigd op Stationsplein 74 te Schiedam en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

All Things BI
Opgericht in Maart 2024

De onderneming All Things BI is gevestigd op Rubensplein 4E te Schiedam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

F. Iqachoura B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap F. Iqachoura B.V. is gevestigd op Johan de Wittsingel 195 te Schiedam en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Bouwkundig Adviesbureau A.N. B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Bouwkundig Adviesbureau A.N. B.V. is gevestigd op Tuinlaan 56B te Schiedam en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Yahiaoui Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Yahiaoui Holding B.V. is gevestigd op Van Rijkpad 6 te Schiedam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Chris de Geus Productions
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Chris de Geus Productions is gevestigd op Groenweegje 102 te Schiedam en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

EMKO NL Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap EMKO NL Holding B.V. is gevestigd op Dr. Wibautplein 186 te Schiedam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Blue Condor Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Blue Condor Holding B.V. is gevestigd op Degerfors 41 te Schiedam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

InNerve8 B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap InNerve8 B.V. is gevestigd op Havenstraat 30 te Schiedam en is actief in de branche Biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van medische producten en farmaceutische.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement