Bedrijven in West

Wil je weten welke bedrijven er in West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in West.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Vereniging van Appartementseigenaren Vondellaan 35 te Schiedam
Opgericht in Augustus 1981

De vereniging Vereniging van Appartementseigenaren Vondellaan 35 te Schiedam is gevestigd op Vondellaan 35B te Schiedam en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

ovzverhuisdienst
Opgericht in Mei 2024

De onderneming ovzverhuisdienst is gevestigd op Vondellaan 28 te Schiedam en is actief in de branche Verhuisvervoer.

MNK Agro
Opgericht in Mei 2024

De onderneming MNK Agro is gevestigd op Rembrandtlaan 16B te Schiedam en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Ozarda Y
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Ozarda Y is gevestigd op Mariastraat 95 te Schiedam en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van schepen.

Silvia Marcheva
Opgericht in April 2024

De onderneming Silvia Marcheva is gevestigd op Van Ostadelaan 50B te Schiedam en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

SGB Steigerbouw
Opgericht in Mei 2024

De onderneming SGB Steigerbouw is gevestigd op Filips van Bourgondiestr 28B te Schiedam en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Various massage studio
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Various massage studio is gevestigd op Willem de Zwijgerlaan 35 te Schiedam en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

HET makelaarskantoor B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap HET makelaarskantoor B.V. is gevestigd op Nieuwe Haven 141A te Schiedam en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

LODBRAK
Opgericht in Mei 2024

De onderneming LODBRAK is gevestigd op Paulus Potterstraat 15 te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Sebaka
Opgericht in April 2024

De onderneming Sebaka is gevestigd op Schoolstraat 5 te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Education For You
Opgericht in April 2024

De onderneming Education For You is gevestigd op Huysmansstraat 22B te Schiedam en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Welbezeild
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Welbezeild is gevestigd op Van Smaleveltstraat 13 te Schiedam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Sofie Post
Opgericht in April 2024

De onderneming Sofie Post is gevestigd op Burg Knappertlaan 218B te Schiedam en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Xinxin Wang
Opgericht in April 2024

De onderneming Xinxin Wang is gevestigd op Kortlandstraat 40 te Schiedam en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Bouwbedrijf SEGU
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Bouwbedrijf SEGU is gevestigd op Filips van Bourgondiestr 10A te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Meer nieuws in West

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement