Bedrijven in Frankenland

Wil je weten welke bedrijven er in Frankenland zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Frankenland.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

StoyankaBouw
Opgericht in Februari 2024

De vennootschap onder firma StoyankaBouw is gevestigd op Brugmanstraat 19B te Schiedam en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Casva
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Casva is gevestigd op Huysmansstraat 54 te Schiedam en is actief in de branche Markthandel in overige goederen.

Het Snelle Scherpe Mes
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Het Snelle Scherpe Mes is gevestigd op Van Beverenstraat 3G te Schiedam en is actief in de branche Eventcatering.

Maandag 18 maart 2024

DV klus interieur
Opgericht in Januari 2024

De onderneming DV klus interieur is gevestigd op Sint Liduinastraat 70B te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Ismail Allround Services
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Ismail Allround Services is gevestigd op Aleidastraat 6B te Schiedam en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

EnchantRess
Opgericht in Februari 2024

De onderneming EnchantRess is gevestigd op Fabristraat 44A te Schiedam en is actief in de branche Vervaardiging van parfums en cosmetica.

YuceTech
Opgericht in Januari 2024

De onderneming YuceTech is gevestigd op Sint Liduinastraat 31B te Schiedam en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

The Molecular Company
Opgericht in Januari 2024

De onderneming The Molecular Company is gevestigd op Van Beverenstraat 2C te Schiedam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 23 januari 2024

Nikolaos Tuinbouw
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Nikolaos Tuinbouw is gevestigd op Westfrankelandsestraat 47B te Schiedam en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Donderdag 11 januari 2024

Krish Klusbedrijf
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Krish Klusbedrijf is gevestigd op Fabristraat 49 te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Vicrent
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Vicrent is gevestigd op Van Beverenstraat 49 te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Woensdag 13 december 2023

MonteiroEm_zorg
Opgericht in November 2023

De onderneming MonteiroEm_zorg is gevestigd op Anthonie Muysstraat 23 te Schiedam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dinsdag 10 oktober 2023

Stiefel Management
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Stiefel Management is gevestigd op Brugmanstraat 3D te Schiedam en is actief in de branche Eventcatering.

Heartwarming Body Massage
Opgericht in September 2023

De onderneming Heartwarming Body Massage is gevestigd op Westfrankelandsestraat 49B te Schiedam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Maandag 2 oktober 2023

Polaris Bouw
Opgericht in September 2023

De onderneming Polaris Bouw is gevestigd op Aleidastraat 56C te Schiedam en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Meer nieuws in Frankenland

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement