Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Scharendijke

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Scharendijke. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Donderdag 24 september 2015

  Eetcafe Zomers
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 22 september 2015

  Op 22 september 2015 is het faillissement uitgesproken van Natuurlijk persoon. Het insolventienummer is F.02/15/463. Natuurlijk persoon is gevestigd in Scharendijke. Natuurlijk persoon is actief in de branche Logies-, maaltijd- en drankverstrekking.

  Schouwen-Duiveland » Scharendijke » Scharendijke » 4322AJ

  Donderdag 11 oktober 2012

  Autoservice Scharendijke
  Laatste wijziging faillissement donderdag 11 oktober 2012

  Op 11 oktober 2012 is het faillissement uitgesproken van Autoservice Scharendijke. Het insolventienummer is F.12/12/100. Autoservice Scharendijke is gevestigd in Scharendijke. Autoservice Scharendijke is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.

  Schouwen-Duiveland » Scharendijke » Verspreide huizen Scharendijke » 4322TB

  Woensdag 1 augustus 2012

  Bouwbedrijf Louwerse Bv
  Laatste wijziging faillissement woensdag 1 augustus 2012

  Op 1 augustus 2012 is het faillissement uitgesproken van Bouwbedrijf Louwerse Bv. Het insolventienummer is F.10/12/537. Bouwbedrijf Louwerse Bv is gevestigd in Scharendijke. Bouwbedrijf Louwerse Bv is actief in de branche Bouwnijverheid.

  Schouwen-Duiveland » Scharendijke » Scharendijke » 4322AA

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?