Bedrijven in Heense polders

Wil je weten welke bedrijven er in Heense polders zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Heense polders.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Landbouwbedrijf Hoeve de Blikke
Opgericht in Januari 2020

De onderneming Landbouwbedrijf Hoeve de Blikke is gevestigd op Heensedijk 8 te De Heen en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Donderdag 11 januari 2024

T.N. Beheer B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap T.N. Beheer B.V. is gevestigd op Heensedijk 14 te De Heen en is actief in de branche Financiële holdings.

Alliance Beauty Company
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Alliance Beauty Company is gevestigd op Schansdijk 2 te De Heen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 10 oktober 2023

Zwartgoud Hondentraining v.o.f.
Opgericht in April 2015

De vennootschap onder firma Zwartgoud Hondentraining v.o.f. is gevestigd op Noord Groeneweg 2 te De Heen en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Landbouwbedrijf van Loon
Opgericht in April 1980

De onderneming Landbouwbedrijf van Loon is gevestigd op Zuid Groeneweg 1 te De Heen en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Donderdag 2 februari 2023

D.H. van Selm B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap D.H. van Selm B.V. is gevestigd op Maarlo 2 te De Heen en is actief in de branche Financiële holdings.

M.P. van Selm-Verhoef B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap M.P. van Selm-Verhoef B.V. is gevestigd op Maarlo 2 te De Heen en is actief in de branche Financiële holdings.

Klusbedrijf N. van Dam
Opgericht in December 2022

De onderneming Klusbedrijf N. van Dam is gevestigd op Heensedijk 16 te De Heen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Donderdag 10 november 2022

Niels Otte B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Niels Otte B.V. is gevestigd op Heensedijk 15 te De Heen en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

R.T. van Dam Montage
Opgericht in Augustus 2021

De onderneming R.T. van Dam Montage is gevestigd op Heensedijk 16 te De Heen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Vrijdag 4 september 2020

van der Riet Care & Innovation
Opgericht in Juli 2020

De onderneming van der Riet Care & Innovation is gevestigd op Heensedijk 16 te De Heen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Hoeve Belenos
Opgericht in Augustus 2020

De onderneming Hoeve Belenos is gevestigd op Fort Henricusweg 4 te De Heen en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

Maandag 1 juni 2020

Huijbregts Vof
Opgericht in Mei 2014

De vennootschap onder firma Huijbregts Vof is gevestigd op Schansdijk 4 te De Heen en is actief in de branche Fokken en houden van varkens.

Maandag 11 mei 2020

Maatschap Testers-Riemslag
Opgericht in Januari 2020

De maatschap Maatschap Testers-Riemslag is gevestigd op Heensedijk 8 te De Heen en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Vrijdag 14 februari 2020

J. Huijsmans
Opgericht in Januari 1997

De onderneming J. Huijsmans is gevestigd op Beneden Sasweg 6bedrijf te De Heen en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement