Bedrijven in Heense polders

Wil je weten welke bedrijven er in Heense polders zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Heense polders.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Niels Otte B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Niels Otte B.V. is gevestigd op Heensedijk 15 te De Heen en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

R.T. van Dam Montage
Opgericht in Augustus 2021

De onderneming R.T. van Dam Montage is gevestigd op Heensedijk 16 te De Heen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Vrijdag 4 september 2020

van der Riet Care & Innovation
Opgericht in Juli 2020

De onderneming van der Riet Care & Innovation is gevestigd op Heensedijk 16 te De Heen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Hoeve Belenos
Opgericht in Augustus 2020

De onderneming Hoeve Belenos is gevestigd op Fort Henricusweg 4 te De Heen en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

Maandag 1 juni 2020

Huijbregts Vof
Opgericht in Mei 2014

De vennootschap onder firma Huijbregts Vof is gevestigd op Schansdijk 4 te De Heen en is actief in de branche Fokken en houden van varkens.

Maandag 11 mei 2020

Maatschap Testers-Riemslag
Opgericht in Januari 2020

De maatschap Maatschap Testers-Riemslag is gevestigd op Heensedijk 8 te De Heen en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Vrijdag 14 februari 2020

J. Huijsmans
Opgericht in Januari 1997

De onderneming J. Huijsmans is gevestigd op Beneden Sasweg 6bedrijf te De Heen en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Maandag 18 september 2017

Atelier Valkhoff
Opgericht in September 2017

De vennootschap onder firma Atelier Valkhoff is gevestigd op Heense Molenweg 8 te De Heen en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

De Panhoeve Paardenfokkerij
Opgericht in Februari 2016

De onderneming De Panhoeve Paardenfokkerij is gevestigd op Schansdijk 2 te DE HEEN en is actief in de branche Fokken en houden van paarden en ezels.

Donderdag 1 januari 2015

De Noordheen V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma De Noordheen V.O.F. is gevestigd op Heensedijk 15 te De Heen en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Van Lith de Heen B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Van Lith de Heen B.V. is gevestigd op Slaakdam 2 te De Heen en is actief in de branche Fokken en houden van pluimvee.

J. Huijsmans
Opgericht in Maart 2013

De onderneming J. Huijsmans is gevestigd op Beneden Sasweg 1 te De Heen en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

Landbouwbedrijf J.A.M. Testers
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Landbouwbedrijf J.A.M. Testers is gevestigd op Heensedijk 8 te De Heen en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

E.A. Otte Agro B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap E.A. Otte Agro B.V. is gevestigd op Heensedijk 15 te De Heen en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

Akkermans Leisure & Golf
Opgericht in April 2013

De onderneming Akkermans Leisure & Golf is gevestigd op Beneden Sasweg 0Ongenummerd te De Heen en is actief in de branche Overige sportactiviteiten.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent