Bedrijven in Steenbergen

Wil je weten welke bedrijven er in Steenbergen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Steenbergen.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

G. GEORGIANA
Opgericht in Januari 2024

De onderneming G. GEORGIANA is gevestigd op Oudesaag 15 te Steenbergen en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

mijn-hartenwens
Opgericht in Januari 2024

De onderneming mijn-hartenwens is gevestigd op Dam Bustersstraat 11 te Steenbergen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

ROXANA A.D.S
Opgericht in Januari 2024

De onderneming ROXANA A.D.S is gevestigd op Molendijk 103 te Dinteloord en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

DameanAlex
Opgericht in Januari 2024

De onderneming DameanAlex is gevestigd op Westlandse Langeweg 14 te Steenbergen en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Kool Vastgoed & Makelaardij
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Kool Vastgoed & Makelaardij is gevestigd op Leerlooierij 9a te Steenbergen en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Houtepen Advies & Klimaat
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Houtepen Advies & Klimaat is gevestigd op De Mudde 17 te Steenbergen en is actief in de branche Groothandel in machines en apparaten voor de warmte-, koel- en vriestechniek.

P. Knuit Dienstverlening
Opgericht in Januari 2024

De onderneming P. Knuit Dienstverlening is gevestigd op Achterstraat 25 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Bij Bianca
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Bij Bianca is gevestigd op Meester Molstraat 11 te Kruisland en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dinsdag 23 januari 2024

R. Barendse Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap R. Barendse Holding B.V. is gevestigd op Afgeslechtedijk 33 te Steenbergen en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting De Brabantse Walnoot
Opgericht in Januari 2024

De stichting Stichting De Brabantse Walnoot is gevestigd op Emmastraat 27 te Steenbergen en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Perry's Zorghart
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Perry's Zorghart is gevestigd op Heensedijk 31 te De Heen en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

'T H@rt van Welberg V.O.F.
Opgericht in Augustus 2021

De vennootschap onder firma 'T H@rt van Welberg V.O.F. is gevestigd op Kapelaan Kockstraat 55 te Steenbergen en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

K2 Agro CV
Opgericht in Januari 2024

De commanditaire vennootschap K2 Agro CV is gevestigd op Kladwijck 1 te Steenbergen en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

SIGN-PARTNERS B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap SIGN-PARTNERS B.V. is gevestigd op Warwickstraat 13 te Steenbergen en is actief in de branche Drukkerijen van reclame.

Geers Service & Lighting
Opgericht in April 2017

De vennootschap onder firma Geers Service & Lighting is gevestigd op Emmastraat 39 te Steenbergen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent