Bedrijven in Steenbergen

Wil je weten welke bedrijven er in Steenbergen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Steenbergen.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Ernest Management & Advies B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Ernest Management & Advies B.V. is gevestigd op Welbergsedijk 45 te Steenbergen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Giek-training
Opgericht in December 2022

De onderneming Giek-training is gevestigd op Weth Swagemakersstraat 6 te Kruisland en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

RashnaCare
Opgericht in December 2022

De onderneming RashnaCare is gevestigd op Kastanjelaan 11 te Steenbergen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Inspirerend Coaching & Logopedie
Opgericht in November 2022

De onderneming Inspirerend Coaching & Logopedie is gevestigd op Molendijk 77 te Dinteloord en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Tingle Stationary
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma Tingle Stationary is gevestigd op Helenahoeve 1 te De Heen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Polma
Opgericht in December 1991

De onderneming Polma is gevestigd op Zilverhoek 13 te Steenbergen en is actief in de branche Groothandel in woningtextiel en vloerbedekking.

Jacobus Tuin en Klusbedrijf
Opgericht in December 2022

De onderneming Jacobus Tuin en Klusbedrijf is gevestigd op Park aan het Veer 2d te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Landschapsverzorging.

JJD bestrating
Opgericht in November 2022

De onderneming JJD bestrating is gevestigd op Kortenaerstraat 11 te Dinteloord en is actief in de branche Stratenmaken.

ED service en onderhoud
Opgericht in November 2022

De onderneming ED service en onderhoud is gevestigd op Irisstraat 28 te Steenbergen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Uw Invalassistente
Opgericht in November 2022

De onderneming Uw Invalassistente is gevestigd op Krommeweg 36 te Steenbergen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Trydon
Opgericht in November 2022

De onderneming Trydon is gevestigd op Burg van Loonstraat 85 te Steenbergen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

BrandTwo B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap BrandTwo B.V. is gevestigd op Stoofdijk 10 te Steenbergen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Wonka's Sweets
Opgericht in November 2022

De onderneming Wonka's Sweets is gevestigd op Panneman 35 te Steenbergen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Istha zorgverlening
Opgericht in November 2022

De onderneming Istha zorgverlening is gevestigd op Kruispoort 19 te Steenbergen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Vereniging van Eigenaren Beukelsdijk 161 AI en A2 te Rotterdam
Opgericht in Juli 2004

De vereniging Vereniging van Eigenaren Beukelsdijk 161 AI en A2 te Rotterdam is gevestigd op Zuidzeedijk 16 te Dinteloord en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent