Bedrijven in Blankenham

Wil je weten welke bedrijven er in Blankenham zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Blankenham.

Filter

Vrijdag 10 juni 2022

Melkveebedrijf Hakvoort v.o.f.
Opgericht in Mei 2007

De vennootschap onder firma Melkveebedrijf Hakvoort v.o.f. is gevestigd op Hammerdijk 14 te Blankenham en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

De Uiterdijken
Opgericht in Januari 2022

De vennootschap onder firma De Uiterdijken is gevestigd op Uiterdijkenweg 51 te BAARLO en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Woensdag 23 februari 2022

Restaria Blokzijl B.V.
Opgericht in Januari 2022

De besloten vennootschap Restaria Blokzijl B.V. is gevestigd op Baarlo 2 te BAARLO en is actief in de branche Restaurants.

B&B Buurtsteeg Blankenham
Opgericht in Januari 2022

De onderneming B&B Buurtsteeg Blankenham is gevestigd op Buurtsteeg 2 te Blankenham en is actief in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen.

Woensdag 26 januari 2022

De Skulpe
Opgericht in Januari 2022

De onderneming De Skulpe is gevestigd op Zeestraat 2 te Blankenham en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Maandag 24 januari 2022

CAS techniek
Opgericht in Januari 2022

De onderneming CAS techniek is gevestigd op Kerkbuurt 1 te Blankenham en is actief in de branche Installatie van machines voor een specifieke bedrijfstak.

Melkveebedrijf E.J. de Boer
Opgericht in Januari 1989

De maatschap Melkveebedrijf E.J. de Boer is gevestigd op Blokzijlerdijk 24 te Blankenham en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Donderdag 2 december 2021

Schoonheidssalon Janny
Opgericht in November 2021

De onderneming Schoonheidssalon Janny is gevestigd op Zeestraat 10 te Blankenham en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Woensdag 17 november 2021

Lauraak Producties
Opgericht in Oktober 2021

De onderneming Lauraak Producties is gevestigd op Hammerdijk 16 te Blankenham en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Donderdag 1 juli 2021

Exelencia Mesotherapie&NatuurlijkeFillers
Opgericht in Juni 2021

De onderneming Exelencia Mesotherapie&NatuurlijkeFillers is gevestigd op Kerkbuurt 8 te Blankenham en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Donderdag 6 mei 2021

Therapeutische hypnose Van Ommen
Opgericht in April 2021

De onderneming Therapeutische hypnose Van Ommen is gevestigd op Kerkbuurt 2 te Blankenham en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Woensdag 5 mei 2021

Buurvrouwbuurman
Opgericht in April 2021

De onderneming Buurvrouwbuurman is gevestigd op Kerkbuurt 14a te Blankenham en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

Donderdag 1 april 2021

SH aanDEEL Holding B.V.
Opgericht in Maart 2021

De besloten vennootschap SH aanDEEL Holding B.V. is gevestigd op Uiterdijkenweg 59 te BAARLO en is actief in de branche Financiële holdings.

M. Kruithof
Opgericht in Januari 1990

De onderneming M. Kruithof is gevestigd op Hammerdijk 21 te Blankenham en is actief in de branche Fokken en houden van runderen (geen melkvee).

Woensdag 24 maart 2021

Voerman Beheer B.V.
Opgericht in December 2020

De besloten vennootschap Voerman Beheer B.V. is gevestigd op Baarlo 2 te BAARLO en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Meer nieuws in Blankenham

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent