Bedrijven in Stad-Steenwijk

Wil je weten welke bedrijven er in Stad-Steenwijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Stad-Steenwijk.

Filter

Maandag 26 september 2022

Nomads Dutch Chalets
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Nomads Dutch Chalets is gevestigd op Lohnislaan 2 te DE POL en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Gastouder Judith de Lange
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Gastouder Judith de Lange is gevestigd op Thorbeckestraat 62 te STEENWIJK en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

HooMkeukens
Opgericht in Maart 2022

De vennootschap onder firma HooMkeukens is gevestigd op J H Tromp Meestersstraat 23 te STEENWIJK en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

Martin's Garage B.V.
Opgericht in Juni 2012

De besloten vennootschap Martin's Garage B.V. is gevestigd op Dolderweg 36 te STEENWIJK en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Martin's Autoverkoop B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Martin's Autoverkoop B.V. is gevestigd op Dolderweg 36 te STEENWIJK en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

H.D. de Jong, huisarts
Opgericht in September 2022

De onderneming H.D. de Jong, huisarts is gevestigd op Buitensingel 6 te STEENWIJK en is actief in de branche huisartsen.

MGD Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap MGD Holding B.V. is gevestigd op Sergeant 24 te STEENWIJK en is actief in de branche Financiële holdings.

CS Clean & Services
Opgericht in September 2022

De onderneming CS Clean & Services is gevestigd op Bloemstraat 23 te STEENWIJK en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Klaver Interieur Design
Opgericht in September 2022

De onderneming Klaver Interieur Design is gevestigd op Noordersingel 10 te STEENWIJK en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Ongediertebestrijding Rick van der Voorn
Opgericht in September 2022

De onderneming Ongediertebestrijding Rick van der Voorn is gevestigd op Oostercluft 282 te STEENWIJK en is actief in de branche Overige reiniging.

Tess Vormgeving
Opgericht in September 2022

De onderneming Tess Vormgeving is gevestigd op Oostercluft 75 te STEENWIJK en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Van Dijk Dakwerken en Dienstverlening
Opgericht in September 2022

De onderneming Van Dijk Dakwerken en Dienstverlening is gevestigd op Burg Goeman Borgesiusstr 11 te STEENWIJK en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

The Old Hands Online Solutions
Opgericht in September 2022

De onderneming The Old Hands Online Solutions is gevestigd op Harm Wichersweg 14 te Zuidveen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Dinsdag 13 september 2022

Xanne's voetverzorging
Opgericht in September 2022

De onderneming Xanne's voetverzorging is gevestigd op Marijenkampen 18 te MARIJENKAMPEN en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Dani?l Steenstra
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Dani?l Steenstra is gevestigd op Markt 44 te STEENWIJK en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Meer nieuws in Stad-Steenwijk

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent