Bedrijven in Stad-Steenwijk

Wil je weten welke bedrijven er in Stad-Steenwijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Stad-Steenwijk.

Filter Filter

Dinsdag 12 september 2023

Nailformance
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Nailformance is gevestigd op Poortersplein 28 te STEENWIJK en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Buro Norde
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Buro Norde is gevestigd op Harmen van Swinderenstr 4 te STEENWIJK en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Miky's GYM
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Miky's GYM is gevestigd op Ir C A Kloosterhuisstr 49a te Willemsoord en is actief in de branche Sportscholen.

Fk agrarische dienstverlening
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Fk agrarische dienstverlening is gevestigd op Binnenweg 37 te Eesveen en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

LUX22
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming LUX22 is gevestigd op Het Eemter 10 te STEENWIJK en is actief in de branche Vervaardiging van overige goederen n.e.g..

Donderdag 24 augustus 2023

EveryYrsa
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming EveryYrsa is gevestigd op Kampstraat 30 te STEENWIJK en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

AnCo Collective
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming AnCo Collective is gevestigd op Zuidveenseweg 75 te Zuidveen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

JW Schilderwerken
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming JW Schilderwerken is gevestigd op Waardeel 68 te STEENWIJK en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Voetzorg Marion
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Voetzorg Marion is gevestigd op Compagnie 7 te STEENWIJK en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

STAT Advies VOF
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma STAT Advies VOF is gevestigd op De Buitengracht 94 te STEENWIJK en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Dentertainer
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Dentertainer is gevestigd op Stationsplein 10P te STEENWIJK en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Profoperci
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Profoperci is gevestigd op Eesveenseweg 63 te EESVEEN en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Adviesbureau Anne Lambeck
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Adviesbureau Anne Lambeck is gevestigd op Dieptol 136 te STEENWIJK en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Care 4 You
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Care 4 You is gevestigd op Rozenstraat 32 te STEENWIJK en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Woensdag 23 augustus 2023

S. Slagter techniek
Opgericht in Juli 2023

De onderneming S. Slagter techniek is gevestigd op Dieptol 104 te STEENWIJK en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Meer nieuws in Stad-Steenwijk

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent