Bedrijven in Stad-Steenwijk

Wil je weten welke bedrijven er in Stad-Steenwijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Stad-Steenwijk.

Filter Filter

Gisteren

Brightway
Opgericht in December 2022

De onderneming Brightway is gevestigd op Paul Krugerstraat 58 te STEENWIJK en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

Enviser B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Enviser B.V. is gevestigd op Brauweringen 5 te BAARS en is actief in de branche Financiële holdings.

Esmee Productions
Opgericht in December 2022

De onderneming Esmee Productions is gevestigd op Meppelerweg 214 te ONNA en is actief in de branche Fotografie.

Julia Bijkerk
Opgericht in December 2022

De onderneming Julia Bijkerk is gevestigd op De Wulpen 6 te EESVEEN en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

Woensdag 14 december 2022

Schoonheidssalon Esmee
Opgericht in December 2022

De onderneming Schoonheidssalon Esmee is gevestigd op Oldemarktseweg 219 te Steenwijkerwold en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

J.E. Dienstverlening
Opgericht in December 2022

De onderneming J.E. Dienstverlening is gevestigd op Oldemarktseweg 7 te Tuk en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

PraktijkJV
Opgericht in December 2022

De onderneming PraktijkJV is gevestigd op Amsterdamselaan 2 te WILLEMSOORD en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Punter multiservice
Opgericht in December 2022

De onderneming Punter multiservice is gevestigd op Nicolaas Beetsstraat 5 te STEENWIJK en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

PeMa Mobiliteit B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap PeMa Mobiliteit B.V. is gevestigd op Korte Venen 14 te STEENWIJK en is actief in de branche Verhuur van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen operational lease).

Handelsonderneming R.M. ter Horst
Opgericht in November 2022

De onderneming Handelsonderneming R.M. ter Horst is gevestigd op Burg H Geerts Reinenstr 7 te STEENWIJK en is actief in de branche Markthandel in overige goederen.

My name is justice
Opgericht in November 2022

De onderneming My name is justice is gevestigd op Anjelierstraat 97 te STEENWIJK en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

SaBo Vastgoed B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap SaBo Vastgoed B.V. is gevestigd op Markt 72 te STEENWIJK en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Straat Gelderingen
Opgericht in November 2022

De vereniging Straat Gelderingen is gevestigd op Gelderingen 91A te Steenwijkerwold en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

Zorg van Glenn
Opgericht in November 2022

De onderneming Zorg van Glenn is gevestigd op Oostercluft 220 te STEENWIJK en is actief in de branche Thuiszorg.

Danny Boersma Handelsonderneming
Opgericht in November 2022

De onderneming Danny Boersma Handelsonderneming is gevestigd op Meppelerweg 124 te STEENWIJK en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen.

 

Meer nieuws in Stad-Steenwijk

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent