Bedrijven in Polder Kortrijk

Wil je weten welke bedrijven er in Polder Kortrijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Polder Kortrijk.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Mike's werkplaats
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Mike's werkplaats is gevestigd op Kortrijk 7 te Breukelen en is actief in de branche Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie).

Dinsdag 23 mei 2023

United Batteries B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap United Batteries B.V. is gevestigd op Kortrijk 10 te Breukelen en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

Dinsdag 14 februari 2023

Odins Holding B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Odins Holding B.V. is gevestigd op Galgerwaard 6 te Breukelen en is actief in de branche Financiële holdings.

Labtech B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Labtech B.V. is gevestigd op Galgerwaard 6 te Breukelen en is actief in de branche Winkels met een algemeen assortiment non-food (geen warenhuizen).

Valhalla Investment B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Valhalla Investment B.V. is gevestigd op Galgerwaard 6 te Breukelen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Future Proof Investment B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Future Proof Investment B.V. is gevestigd op Galgerwaard 6 te Breukelen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 26 september 2022

Pim's E-commerce
Opgericht in September 2022

De onderneming Pim's E-commerce is gevestigd op Kortrijk 19 te Breukelen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 31 augustus 2022

MWV sales
Opgericht in Juli 2022

De onderneming MWV sales is gevestigd op Galgerwaard 18 te Breukelen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Donderdag 4 augustus 2022

Dutch Dino Productions
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Dutch Dino Productions is gevestigd op Galgerwaard 14 te Breukelen en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Woensdag 13 april 2022

Brooklyn Automotive V.O.F.
Opgericht in April 2022

De vennootschap onder firma Brooklyn Automotive V.O.F. is gevestigd op Parallelweg 4 te Breukelen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Pro Mentis
Opgericht in Juli 2021

De onderneming Pro Mentis is gevestigd op Kortrijk 13 te Breukelen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

van Schaik Infra
Opgericht in November 2021

De onderneming van Schaik Infra is gevestigd op Barwoutswaarder 77 te Woerden en is actief in de branche Grondverzet.

Jolie Works
Opgericht in November 2021

De onderneming Jolie Works is gevestigd op Kortrijk 10 te Breukelen en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Donderdag 6 mei 2021

Golfjes B.V.
Opgericht in April 2021

De besloten vennootschap Golfjes B.V. is gevestigd op Kortrijk 10 te Breukelen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Donderdag 1 april 2021

VSB HO
Opgericht in Januari 2021

De onderneming VSB HO is gevestigd op Laan van Duuring 1Laan van Duu te Breukelen en is actief in de branche Vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan.

Meer nieuws in Polder Kortrijk

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement