Bedrijven in West-Terschelling

Wil je weten welke bedrijven er in West-Terschelling zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in West-Terschelling.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

SILT Terschelling
Opgericht in Maart 2024

De onderneming SILT Terschelling is gevestigd op Willem Barentszkade 10 te West-Terschelling en is actief in de branche Eventcatering.

Bionier Welten
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Bionier Welten is gevestigd op Longway 41 te West-Terschelling en is actief in de branche Winkels in natuurvoeding en reformartikelen.

Donderdag 11 januari 2024

Lies 17 B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Lies 17 B.V. is gevestigd op Jan Cupidolaan 5 te West-Terschelling en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Van de Glind Ecologie
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Van de Glind Ecologie is gevestigd op Jan Ruijglaan 4 te West-Terschelling en is actief in de branche Natuurbehoud.

FRET B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap FRET B.V. is gevestigd op Oosterduinstraat 4 te West-Terschelling en is actief in de branche cafés.

DJ Haanty
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming DJ Haanty is gevestigd op Burgemeester Swaanstraat 13 te West-Terschelling en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Veldes B.V.
Opgericht in November 2020

De besloten vennootschap Veldes B.V. is gevestigd op Longway 9 te West-Terschelling en is actief in de branche Financiële holdings.

Lijstenmakerij Terschelling
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Lijstenmakerij Terschelling is gevestigd op Lutineweg 37 te West-Terschelling en is actief in de branche Vervaardiging van overige artikelen van hout en van artikelen van kurk, riet en vlechtwerk (geen meu.

Van Goor Beheer
Opgericht in December 2023

De onderneming Van Goor Beheer is gevestigd op Torenstraat 35 te West-Terschelling en is actief in de branche Facility management.

Imker Klaas Mellema
Opgericht in Mei 2017

De onderneming Imker Klaas Mellema is gevestigd op Jacob de Voslaan 5 te West-Terschelling en is actief in de branche Fokken en houden van overige dieren.

M. Nijkamp
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming M. Nijkamp is gevestigd op Westerbuurtstraat 21 te West-Terschelling en is actief in de branche Restaurants.

Woensdag 8 november 2023

Marc Boekeloo Beheer B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Marc Boekeloo Beheer B.V. is gevestigd op 't Land 3A te West-Terschelling en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

Miranda Boekeloo Beheer B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Miranda Boekeloo Beheer B.V. is gevestigd op 't Land 3A te West-Terschelling en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

Marit Boekeloo Beheer B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Marit Boekeloo Beheer B.V. is gevestigd op 't Land 3A te West-Terschelling en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

Dinsdag 10 oktober 2023

JanBakkerMaritiem
Opgericht in September 2023

De onderneming JanBakkerMaritiem is gevestigd op Douwe Totlaan 26 te West-Terschelling en is actief in de branche Middelbaar beroepsonderwijs.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement