Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Kastelenbuurt Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Kastelenbuurt Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kastelenbuurt Zuid.

In Kastelenbuurt Zuid zoek ik een:

  Vrijdag 27 oktober 2017

  CeSpa B.V.
  Opgericht in september 2017

  De besloten vennootschap CeSpa B.V. is gevestigd op Kasteel Doorwerthstraat 72 te Tilburg en is actief in de branche Financiële holdings.

  Tilburg » De Reit » Kastelenbuurt Zuid » 5037TT

  Maandag 1 mei 2017

  STAK Cascade
  Opgericht in april 2017

  De stichting STAK Cascade is gevestigd op Hogeschoollaan 229 te Tilburg en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

  Tilburg » De Reit » Kastelenbuurt Zuid » 5037GC

  Woensdag 14 september 2016

  Ninaha
  Opgericht in juli 2016

  De onderneming Ninaha is gevestigd op Juristenlaan 1 te TILBURG en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  Tilburg » De Reit » Kastelenbuurt Zuid » 5037GJ
  Blue Ocean Management B.V.
  Opgericht in mei 2016

  De besloten vennootschap Blue Ocean Management B.V. is gevestigd op Bredaseweg 401 te TILBURG en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Tilburg » De Reit » Kastelenbuurt Zuid » 5037LD

  Dinsdag 13 september 2016

  Transparant Makelaars
  Opgericht in januari 2016

  De vennootschap onder firma Transparant Makelaars is gevestigd op Hogeschoollaan 231 te TILBURG en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

  Tilburg » De Reit » Kastelenbuurt Zuid » 5037GC
  Black Kiwi
  Opgericht in januari 2016

  De onderneming Black Kiwi is gevestigd op Bredaseweg 351 te TILBURG en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Tilburg » De Reit » Kastelenbuurt Zuid » 5037LC

  Donderdag 1 januari 2015

  Wijffels&Wijffels huisartsenpraktijk
  Opgericht in januari 2015

  De maatschap Wijffels&Wijffels huisartsenpraktijk is gevestigd op Conservatoriumlaan 60 te TILBURG en is actief in de branche huisartsen.

  Tilburg » De Reit » Kastelenbuurt Zuid » 5037DT
  Rutten Neurochirurgie B.V.
  Opgericht in december 2014

  De besloten vennootschap Rutten Neurochirurgie B.V. is gevestigd op Bredaseweg 369 te TILBURG en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  Tilburg » De Reit » Kastelenbuurt Zuid » 5037LC
  Oudeleij B.V.
  Opgericht in januari 2015

  De besloten vennootschap Oudeleij B.V. is gevestigd op Hogeschoollaan 229 te TILBURG en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  Tilburg » De Reit » Kastelenbuurt Zuid » 5037GC
  Hartman Oogheelkunde B.V.
  Opgericht in december 2014

  De besloten vennootschap Hartman Oogheelkunde B.V. is gevestigd op Bredaseweg 369 te TILBURG en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  Tilburg » De Reit » Kastelenbuurt Zuid » 5037LC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Kastelenbuurt Zuid

  Instellen

  Buurten in De Reit

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?