Bedrijven in Heikant

Wil je weten welke bedrijven er in Heikant zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Heikant.

Filter

Vannacht

Interior renovation
Opgericht in September 2022

De onderneming Interior renovation is gevestigd op Sibeliusstraat 733 te Tilburg en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

4WM
Opgericht in September 2022

De onderneming 4WM is gevestigd op Beethovenlaan 307 te Tilburg en is actief in de branche Vertalers en tolken.

Erra's Healthcare
Opgericht in September 2022

De onderneming Erra's Healthcare is gevestigd op Wagnerplein 135 te Tilburg en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Digitale Weerbare Wereld
Opgericht in September 2022

De onderneming Digitale Weerbare Wereld is gevestigd op Bachlaan 386 te Tilburg en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

JS Persoonlijke begeleiding
Opgericht in September 2022

De onderneming JS Persoonlijke begeleiding is gevestigd op Bachlaan 798 te Tilburg en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

TDJ Transport
Opgericht in Oktober 2020

De onderneming TDJ Transport is gevestigd op Dussekstraat 35 te Tilburg en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Maandag 26 september 2022

STRUIS Timmer & Klusbedrijf
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming STRUIS Timmer & Klusbedrijf is gevestigd op Borodinstraat 80 te Tilburg en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

SKYE Media
Opgericht in November 2020

De onderneming SKYE Media is gevestigd op Mahlerstraat 232 te Tilburg en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Clayton Goeloe
Opgericht in Juli 2021

De onderneming Clayton Goeloe is gevestigd op Sibeliusstraat 167 te Tilburg en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Dark Secrets
Opgericht in September 2022

De onderneming Dark Secrets is gevestigd op Beethovenlaan 222 te Tilburg en is actief in de branche Vervaardiging van speelgoed en spellen.

Martien Autoschades & Jobs
Opgericht in September 2022

De onderneming Martien Autoschades & Jobs is gevestigd op Schubertstraat 370 te Tilburg en is actief in de branche Carrosserieherstel.

Dinsdag 13 september 2022

BC Real Estate Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap BC Real Estate Holding B.V. is gevestigd op Brahmsstraat 41 te Tilburg en is actief in de branche Financiƫle holdings.

ScreamOut
Opgericht in September 2022

De onderneming ScreamOut is gevestigd op Griegstraat 551 te Tilburg en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Klusbedrijf Kanalos
Opgericht in September 2022

De onderneming Klusbedrijf Kanalos is gevestigd op Haydnstraat 369 te Tilburg en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Caballos
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Caballos is gevestigd op Beethovenlaan 113 te Tilburg en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Buurten in Heikant

Meer nieuws in Heikant

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent