Bedrijven in Pastorieklamp West

Wil je weten welke bedrijven er in Pastorieklamp West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Pastorieklamp West.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

NF Event Works
Opgericht in April 2024

De onderneming NF Event Works is gevestigd op Dr. Nolensstraat 35-06 te Tilburg en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Mogen-IT
Opgericht in April 2024

De onderneming Mogen-IT is gevestigd op Bisschop Bekkerslaan 114 te Tilburg en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Woensdag 24 april 2024

Von der Fuhr Holding B.V.
Opgericht in Maart 1994

De besloten vennootschap Von der Fuhr Holding B.V. is gevestigd op Goirkestraat 84 te Tilburg.

Stella Yildiz
Opgericht in April 2024

De onderneming Stella Yildiz is gevestigd op Smidspad 1-04 te Tilburg en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

iCY Nederland
Opgericht in April 2024

De onderneming iCY Nederland is gevestigd op Leo XIII-straat 51a te Tilburg en is actief in de branche Gespecialiseerde groothandel in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

AKH Ophorst
Opgericht in Maart 2024

De onderneming AKH Ophorst is gevestigd op Goirkestraat 48d te Tilburg en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Woensdag 10 april 2024

ComparAI B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap ComparAI B.V. is gevestigd op Wilhelminapark 124 te Tilburg en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

KJBreedijk Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap KJBreedijk Holding B.V. is gevestigd op Wilhelminapark 124 te Tilburg en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Clear - Techgroup B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Clear - Techgroup B.V. is gevestigd op Goirkestraat 70 te Tilburg en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

L.W.D.A. Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap L.W.D.A. Holding B.V. is gevestigd op Goirkestraat 70 te Tilburg en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Maandag 18 maart 2024

TSCT B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap TSCT B.V. is gevestigd op Korte Hoefstraat 9 te Tilburg en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Brayzen Holding B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Brayzen Holding B.V. is gevestigd op Korte Hoefstraat 9 te Tilburg en is actief in de branche Financiële holdings.

DJERCO Prime Bezorgservice
Opgericht in Januari 2024

De onderneming DJERCO Prime Bezorgservice is gevestigd op Bisschop Bekkerslaan 124 te Tilburg en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

VOF QUBE Studio Architecten BNA
Opgericht in Augustus 1979

De vennootschap onder firma VOF QUBE Studio Architecten BNA is gevestigd op Goirkestraat 150 te Tilburg en is actief in de branche Architecten.

Akasha Reading door Annemarie
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Akasha Reading door Annemarie is gevestigd op Dr. Nolensstraat 60 te Tilburg en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Buurten in Het Goirke

Meer nieuws in Pastorieklamp West

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement