Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Hoogvenne

Wil je weten welke bedrijven er in Hoogvenne zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hoogvenne.

In Hoogvenne zoek ik een:

  Woensdag 23 januari 2019

  ACT as you
  Opgericht in januari 2019

  De vennootschap onder firma ACT as you is gevestigd op Galjoenstraat 36 te Tilburg en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Tilburg » Hoogvenne » Hoogvenne Oost » 5017CN

  Maandag 7 januari 2019

  MVO Event Support
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming MVO Event Support is gevestigd op Schutsboomhof 142 te Tilburg en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

  Tilburg » Hoogvenne » Piushaven » 5021HW
  Lifestyle by Sappho
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Lifestyle by Sappho is gevestigd op Gildebroedersstraat 54 te Tilburg en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Tilburg » Hoogvenne » Piushaven » 5017BD
  Jose loves
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Jose loves is gevestigd op Enthovenseweg 17 te Tilburg en is actief in de branche Groothandel in mode-artikelen.

  Tilburg » Hoogvenne » Tivoli » 5017JP

  Maandag 31 december 2018

  Tivoli Woningmakelaars B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Tivoli Woningmakelaars B.V. is gevestigd op Tivolistraat 2 te Tilburg en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

  Tilburg » Hoogvenne » Tivoli » 5017HP
  Mettre a Table International B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Mettre a Table International B.V. is gevestigd op Nieuwe Bosscheweg 24 te Tilburg en is actief in de branche Groothandel in glas, porselein en aardewerk.

  Tilburg » Hoogvenne » Tivoli » 5017JM
  MeJuSa B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap MeJuSa B.V. is gevestigd op Nieuwe Bosscheweg 24 te Tilburg en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Tilburg » Hoogvenne » Tivoli » 5017JM
  Main Hospitality Solutions B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Main Hospitality Solutions B.V. is gevestigd op Nieuwe Bosscheweg 24 te Tilburg en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Tilburg » Hoogvenne » Tivoli » 5017JM

  Maandag 24 december 2018

  ProMatDak
  Opgericht in december 2018

  De onderneming ProMatDak is gevestigd op Hoogvensestraat 211 te Tilburg en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Tilburg » Hoogvenne » Hoogvenne West » 5017CD
  FindTeq B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap FindTeq B.V. is gevestigd op Ringbaan-Oost 451 te Tilburg en is actief in de branche Uitleenbureaus.

  Tilburg » Hoogvenne » Hoogvenne Oost » 5017AA
  Dieleman Holding B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Dieleman Holding B.V. is gevestigd op Boerhaavestraat 86 te Tilburg en is actief in de branche Financiële holdings.

  Tilburg » Hoogvenne » Tivoli » 5017HE
  de werkagent
  Opgericht in november 2018

  De onderneming de werkagent is gevestigd op Sint Josephstraat 135 te Tilburg en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Tilburg » Hoogvenne » Tivoli » 5017GG
  Lexcore Belastingadviseurs
  Opgericht in november 2018

  De maatschap Lexcore Belastingadviseurs is gevestigd op P.F. Bergmansstraat 1 te Tilburg en is actief in de branche Belastingconsulenten.

  Tilburg » Hoogvenne » Tivoli » 5017JH
  Kayleigh Leijgraaf Mediaproducties
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Kayleigh Leijgraaf Mediaproducties is gevestigd op Spoorlaan 70 te Tilburg en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie.

  Tilburg » Hoogvenne » Tivoli » 5017JT

  Zondag 9 december 2018

  Yogacollege Tilburg B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Yogacollege Tilburg B.V. is gevestigd op Catamaranstraat 10 te Tilburg en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Tilburg » Hoogvenne » Hoogvenne West » 5017LK
  Yogacentrum Tilburg B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Yogacentrum Tilburg B.V. is gevestigd op Catamaranstraat 10 te Tilburg en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Tilburg » Hoogvenne » Hoogvenne West » 5017LK
  One Love B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap One Love B.V. is gevestigd op Catamaranstraat 10 te Tilburg en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Tilburg » Hoogvenne » Hoogvenne West » 5017LK

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hoogvenne

  Instellen

  Buurten in Hoogvenne

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?