Bedrijven in Koolhoven

Wil je weten welke bedrijven er in Koolhoven zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Koolhoven.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Annaciri Klussenbedrijf
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Annaciri Klussenbedrijf is gevestigd op Koolhovenlaan 136 te Tilburg en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

DitzDatz
Opgericht in Maart 2023

De onderneming DitzDatz is gevestigd op Volkelstraat 20 te Tilburg en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Haron & Richard ENTERPRISE
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma Haron & Richard ENTERPRISE is gevestigd op Vlagtweddestraat 139 te Tilburg en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 28 februari 2023

De Kort auto's
Opgericht in Februari 2023

De onderneming De Kort auto's is gevestigd op Velpstraat 6 te Tilburg en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

G.M. Vroegh Holding II B.V.
Opgericht in Maart 2020

De besloten vennootschap G.M. Vroegh Holding II B.V. is gevestigd op Vlodropstraat 8 te Tilburg en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 14 februari 2023

Bashique
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Bashique is gevestigd op Vriezenveenstraat 53 te Tilburg en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

MvdL Media & Sales
Opgericht in Februari 2023

De onderneming MvdL Media & Sales is gevestigd op Volkelstraat 28 te Tilburg en is actief in de branche Public relationsbureaus.

WOOOD Bikes
Opgericht in Mei 2013

De vennootschap onder firma WOOOD Bikes is gevestigd op Vriezenveenstraat 77 te Tilburg en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 13 februari 2023

SECUzzp
Opgericht in Januari 2023

De onderneming SECUzzp is gevestigd op Varsseveldstraat 144 te Tilburg en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Zumba with Kim
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Zumba with Kim is gevestigd op Voorschotenstraat 11 te Tilburg en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Donderdag 2 februari 2023

IS Life & Mindset coach
Opgericht in Januari 2023

De onderneming IS Life & Mindset coach is gevestigd op Voorschotenstraat 63 te Tilburg en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Stef Coolen Betekenisvol Begeleiden
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Stef Coolen Betekenisvol Begeleiden is gevestigd op Vriezenveenstraat 57 te Tilburg en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Three Birds
Opgericht in Mei 2020

De vennootschap onder firma Three Birds is gevestigd op Zaamslagstraat 3 te Tilburg en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Chalten koerier
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Chalten koerier is gevestigd op Zelhemstraat 6 te Tilburg en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Hart van Steen
Opgericht in December 2020

De vennootschap onder firma Hart van Steen is gevestigd op Valkenswaardstraat 5 te Tilburg en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

Buurten in Koolhoven

Meer nieuws in Koolhoven

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent