Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Noordhoek

Wil je weten welke bedrijven er in Noordhoek zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Noordhoek.

In Noordhoek zoek ik een:

  Vrijdag 15 februari 2019

  Vonhoff Sport- en Ontspanningsmassage
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Vonhoff Sport- en Ontspanningsmassage is gevestigd op Zilverlindestraat 11 te Tilburg en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Tilburg » Noordhoek » Bomenbuurt Midden » 5038PM
  Subtletee
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Subtletee is gevestigd op Boksdoornerf 114 te Tilburg en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Tilburg » Noordhoek » Bomenbuurt West » 5038KD
  Pencil Kees
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Pencil Kees is gevestigd op Elzenstraat 25 te Tilburg en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Tilburg » Noordhoek » Bomenbuurt Oost » 5038HB

  Woensdag 23 januari 2019

  Beauty by Veer
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Beauty by Veer is gevestigd op Sparrenstraat 43 te Tilburg en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Tilburg » Noordhoek » Bomenbuurt Midden » 5038MJ
  Vertrouwenspersoon Jeske de Fretes
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Vertrouwenspersoon Jeske de Fretes is gevestigd op Elzenstraat 35 te Tilburg en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  Tilburg » Noordhoek » Bomenbuurt Oost » 5038HC
  JAMIE van den Hombergh
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming JAMIE van den Hombergh is gevestigd op Boksdoornerf 255 te Tilburg en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

  Tilburg » Noordhoek » Bomenbuurt West » 5038KB

  Maandag 7 januari 2019

  Strijkservice Linda Tilburg
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Strijkservice Linda Tilburg is gevestigd op Eikstraat 49 te Tilburg en is actief in de branche Wasserijen en linnenverhuur.

  Tilburg » Noordhoek » Bomenbuurt Midden » 5038MN
  Janneke Lips
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Janneke Lips is gevestigd op Watertorenstraat 39 te Tilburg en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  Tilburg » Noordhoek » Bomenbuurt Midden » 5038NS

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Noordhoek

  Instellen

  Buurten in Noordhoek

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?