Bedrijven in Udenhout

Wil je weten welke bedrijven er in Udenhout zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Udenhout.

Filter

Vannacht

Stijn Tinga
Opgericht in September 2022

De onderneming Stijn Tinga is gevestigd op Akkerdistel 1 te Udenhout en is actief in de branche Eventcatering.

Maandag 26 september 2022

Soepel B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Soepel B.V. is gevestigd op Energieweg 2 te Udenhout en is actief in de branche Financiële holdings.

Andante B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Andante B.V. is gevestigd op Energieweg 2 te Udenhout en is actief in de branche Financiële holdings.

Dobbel B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Dobbel B.V. is gevestigd op Energieweg 2 te Udenhout en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Het Pophuis
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Het Pophuis is gevestigd op Koekoeksbloem 7 te Udenhout en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

IDVW Interim Dienstverlener Voor Wonen
Opgericht in September 2022

De onderneming IDVW Interim Dienstverlener Voor Wonen is gevestigd op Schrikspad 10 te Udenhout en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dinsdag 13 september 2022

Wolfs Languages
Opgericht in September 2022

De onderneming Wolfs Languages is gevestigd op Melde 6a te Udenhout en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Maandag 12 september 2022

J.N.A. Jansen Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap J.N.A. Jansen Holding B.V. is gevestigd op Bereklauw 33 te Udenhout en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 31 augustus 2022

073 Ergotherapie
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming 073 Ergotherapie is gevestigd op Kreitenmolenstraat 26E te Udenhout en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Thomas Taris Advies
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Thomas Taris Advies is gevestigd op Kreitenmolenstraat 63 te Udenhout en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

SCI Madejoha
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming SCI Madejoha is gevestigd op Sportlaan 4a te Udenhout en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

E. V?lkers dakbedekkingen
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming E. V?lkers dakbedekkingen is gevestigd op Korte Struycken 10 te Udenhout en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Klusbedrijf Haen
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Klusbedrijf Haen is gevestigd op Groenstraat 27 te Udenhout en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Donderdag 25 augustus 2022

Jurgen Oomen Consulting
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Jurgen Oomen Consulting is gevestigd op Molenhoefstraat 8 te Udenhout en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Boomgaard de Brand
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Boomgaard de Brand is gevestigd op Schoorstraat 57 te Udenhout en is actief in de branche Teelt van pit- en steenvruchten.

Buurten in Udenhout

Meer nieuws in Udenhout

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent