Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Udenhout

Wil je weten welke bedrijven er in Udenhout zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Udenhout.

In Udenhout zoek ik een:

  Vrijdag 15 februari 2019

  Groovy Jewels
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Groovy Jewels is gevestigd op Nemelaer 20 te Udenhout en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Tilburg » Udenhout » De Mortel » 5071KG

  Woensdag 23 januari 2019

  Tandartsengroep Goirle B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap Tandartsengroep Goirle B.V. is gevestigd op Kreitenmolenstraat 93 te Udenhout en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

  Tilburg » Udenhout » Achthoeven » 5071BB
  van der Steen Klusbedrijf & Machineservice
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming van der Steen Klusbedrijf & Machineservice is gevestigd op Greef 40 te Udenhout en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Tilburg » Udenhout » Achthoeven » 5071AH
  Yoga bij Miranda
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Yoga bij Miranda is gevestigd op Baksenbosch 4 te Udenhout en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Tilburg » Udenhout » Achthoeven » 5071AB

  Maandag 7 januari 2019

  Seto Administratie
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Seto Administratie is gevestigd op Kreitenmolenstraat 222 te Udenhout en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

  Tilburg » Udenhout » Bedrijventerrein Kreitenmolen » 5071BL
  Ron op locatie
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Ron op locatie is gevestigd op Lange Trekke 38 te Udenhout en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Tilburg » Udenhout » Achthoeven » 5071TS
  Consultancy by Stefan
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Consultancy by Stefan is gevestigd op Helmkruid 39 te Udenhout en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Tilburg » Udenhout » De Kuil » 5071GH
  ByeBye Consulting
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming ByeBye Consulting is gevestigd op Den Del 3 te Udenhout en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Tilburg » Udenhout » Achthoeven » 5071TT
  ESPA B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap ESPA B.V. is gevestigd op Schoorstraat 35 te Udenhout en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

  Tilburg » Udenhout » Buitengebied Udenhout Noord » 5071RC

  Maandag 31 december 2018

  R.F.C. Vastgoed B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap R.F.C. Vastgoed B.V. is gevestigd op Stapelen 27 te Udenhout en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  Tilburg » Udenhout » De Mortel » 5071KL

  Maandag 24 december 2018

  Pien Ullings
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Pien Ullings is gevestigd op Groenendaal 12 te Udenhout en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Tilburg » Udenhout » De Mortel » 5071KM
  Sport & Afslankstudio Udenhout
  Opgericht in december 2018

  De vennootschap onder firma Sport & Afslankstudio Udenhout is gevestigd op Kreitenmolenstraat 149a te Udenhout en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Tilburg » Udenhout » Achthoeven » 5071BC
  Keuninx metaal
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Keuninx metaal is gevestigd op Schoorstraat 28a te Udenhout en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

  Tilburg » Udenhout » Groenstraat » 5071RA

  Zondag 9 december 2018

  Private Lease Udenhout
  Opgericht in november 2018

  De vennootschap onder firma Private Lease Udenhout is gevestigd op Kreitenmolenstraat 165 te Udenhout en is actief in de branche Operational lease van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

  Tilburg » Udenhout » Bedrijventerrein Kreitenmolen » 5071BD
  Laboratorium Holding B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Laboratorium Holding B.V. is gevestigd op Kreitenmolenstraat 93 te Udenhout en is actief in de branche Financiële holdings.

  Tilburg » Udenhout » Achthoeven » 5071BB
  Yin & Balance
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Yin & Balance is gevestigd op Kreitenmolenstraat 142 te Udenhout en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Tilburg » Udenhout » Zeshoeven » 5071BJ
  Klezoor B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Klezoor B.V. is gevestigd op Energieweg 4 te Udenhout en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

  Tilburg » Udenhout » Bedrijventerrein Kreitenmolen » 5071NP
  D.E. Bolle
  Opgericht in november 2018

  De onderneming D.E. Bolle is gevestigd op Akkerstraat 2 te Udenhout en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Tilburg » Udenhout » Zeshoeven » 5071VB

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Udenhout

  Instellen

  Buurten in Udenhout

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?