Bedrijven in Bedrijventerrein en omgeving

Wil je weten welke bedrijven er in Bedrijventerrein en omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bedrijventerrein en omgeving.

Filter

Maandag 26 september 2022

Woodhome Interior
Opgericht in September 2022

De onderneming Woodhome Interior is gevestigd op Oregondreef 17 te Utrecht en is actief in de branche Groothandel in hout en plaatmateriaal.

RobiniqueFashion
Opgericht in Juli 2022

De vennootschap onder firma RobiniqueFashion is gevestigd op Gageldijk 209 te Utrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

U-stal service b.v.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap U-stal service b.v. is gevestigd op Floridadreef 112 te Utrecht en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

Maandag 12 september 2022

Perfect Parcel
Opgericht in Augustus 2022

De vennootschap onder firma Perfect Parcel is gevestigd op Franciscusdreef 42C te Utrecht en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Woensdag 31 augustus 2022

Al Sign B.V.
Opgericht in Juli 2021

De besloten vennootschap Al Sign B.V. is gevestigd op Franciscusdreef 40J te Utrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Donderdag 4 augustus 2022

vandeStreek Holding B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap vandeStreek Holding B.V. is gevestigd op Ontariodreef 43 te Utrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

vandeStreek Oudegracht B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap vandeStreek Oudegracht B.V. is gevestigd op Ontariodreef 43 te Utrecht en is actief in de branche Restaurants.

vandeStreek Horeca B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap vandeStreek Horeca B.V. is gevestigd op Ontariodreef 43 te Utrecht en is actief in de branche cafés.

Elza Snoek
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Elza Snoek is gevestigd op Mississippidreef 87 te Utrecht en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

RobiniqueFashion
Opgericht in Juli 2022

De onderneming RobiniqueFashion is gevestigd op Gageldijk 209 te Utrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 12 juli 2022

Stichting Administratiekantoor Stoked People
Opgericht in Juni 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Stoked People is gevestigd op Ontariodreef 14 te Utrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 28 juni 2022

L?man Management S?rl
Opgericht in Juni 2020

De onderneming L?man Management S?rl is gevestigd op Labradordreef 18 te Utrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Titanic spa
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Titanic spa is gevestigd op Arkansasdreef 33 te Utrecht en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Dutch DJ Academy
Opgericht in April 2022

De onderneming Dutch DJ Academy is gevestigd op Mississippidreef 87kamer 1.22 te Utrecht en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Dinsdag 14 juni 2022

Menocoat Products B.V.
Opgericht in Mei 2022

De besloten vennootschap Menocoat Products B.V. is gevestigd op Mississippidreef 85 te Utrecht en is actief in de branche Groothandel in was-, poets- en reinigingsmiddelen.

Buurten in Overvecht

Meer nieuws in Bedrijventerrein en omgeving

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent