Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Oud Hoograven-Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Oud Hoograven-Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oud Hoograven-Noord.

In Oud Hoograven-Noord zoek ik een:

  Dinsdag 5 februari 2019

  Trust Commerce
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Trust Commerce is gevestigd op Detmoldstraat 23 te Utrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Utrecht » Zuid » Oud Hoograven-Noord » 3523GA

  Woensdag 23 januari 2019

  Verelst.net
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Verelst.net is gevestigd op Burgemeester Smitsstraat 6 te Utrecht en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Utrecht » Zuid » Oud Hoograven-Noord » 3523KL
  Rebalancing Lifeskills
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Rebalancing Lifeskills is gevestigd op Soestdijkstraat 10 te Utrecht en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Utrecht » Zuid » Oud Hoograven-Noord » 3523VM
  Of course my horse
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Of course my horse is gevestigd op Diamantweg 27 te Utrecht en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Utrecht » Zuid » Oud Hoograven-Noord » 3523CM

  Maandag 7 januari 2019

  Yvette Tigchelaar
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Yvette Tigchelaar is gevestigd op Constant Erzeijstraat 33 te Utrecht en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Utrecht » Zuid » Oud Hoograven-Noord » 3523VS
  Emmove
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Emmove is gevestigd op Verlengde Hoogravenseweg 286 te Utrecht en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

  Utrecht » Zuid » Oud Hoograven-Noord » 3523KJ

  Woensdag 7 november 2018

  Medic4You
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Medic4You is gevestigd op Julianaweg 366 te Utrecht en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  Utrecht » Zuid » Oud Hoograven-Noord » 3523XL

  Maandag 15 oktober 2018

  Gideonsbende
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Gideonsbende is gevestigd op Noordeindestraat 23 te Utrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Utrecht » Zuid » Oud Hoograven-Noord » 3523VJ
  Armadillo Group B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap Armadillo Group B.V. is gevestigd op Diamantweg 67 te Utrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

  Utrecht » Zuid » Oud Hoograven-Noord » 3523CM
  Content by Alie
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Content by Alie is gevestigd op Julianaweg 260 te Utrecht en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Utrecht » Zuid » Oud Hoograven-Noord » 3523XJ

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Rinske Hordijk Advies en Programmamanagement
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Rinske Hordijk Advies en Programmamanagement is gevestigd op Julianaweg 401 te Utrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Utrecht » Zuid » Oud Hoograven-Noord » 3523XE
  Project L
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Project L is gevestigd op Soestdijkstraat 9 te Utrecht en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Utrecht » Zuid » Oud Hoograven-Noord » 3523VL

  Dinsdag 20 maart 2018

  Duijm Applications
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Duijm Applications is gevestigd op Prinses Beatrixplein 6 te Utrecht en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Utrecht » Zuid » Oud Hoograven-Noord » 3523VD

  Maandag 19 februari 2018

  Van Riet advies en interim management
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Van Riet advies en interim management is gevestigd op Diamantweg 93 te Utrecht en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Utrecht » Zuid » Oud Hoograven-Noord » 3523CM
  Health-Graphics
  Opgericht in januari 2018

  De onderneming Health-Graphics is gevestigd op Verlengde Hoogravenseweg 274 te Utrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Utrecht » Zuid » Oud Hoograven-Noord » 3523KJ
  Ans Dokter
  Opgericht in januari 2018

  De onderneming Ans Dokter is gevestigd op Jan van Arkelstraat 72 te Utrecht en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

  Utrecht » Zuid » Oud Hoograven-Noord » 3523VH
  Prins Audiovisuals
  Opgericht in januari 2018

  De onderneming Prins Audiovisuals is gevestigd op Hoogravenseweg 16 te Utrecht en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

  Utrecht » Zuid » Oud Hoograven-Noord » 3523TL

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oud Hoograven-Noord

  Instellen

  Buurten in Zuid

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?