Bedrijven in Leersum

Wil je weten welke bedrijven er in Leersum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Leersum.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Facd
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Facd is gevestigd op Meester Bosweg 10 te Leersum en is actief in de branche Architecten.

AHMFAI Development B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap AHMFAI Development B.V. is gevestigd op Scherpenzeelseweg 41c te Leersum en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Vanessa van Vliet
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Vanessa van Vliet is gevestigd op Schermlaan 13 te Leersum en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Younes Achamrouk
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Younes Achamrouk is gevestigd op Dreef 82 te Leersum en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Jeffrey van Bennekom
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jeffrey van Bennekom is gevestigd op Prinses Maximahof 15 te Leersum en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Focus!
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Focus! is gevestigd op Hoevelaantje 2 te Leersum en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Collina Farma B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Collina Farma B.V. is gevestigd op Honingraat 23 te Leersum en is actief in de branche Financiƫle holdings.

BvG IT Development
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming BvG IT Development is gevestigd op Kerkweg 23a te Leersum en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Vrijdag 7 oktober 2022

Milo Makes Stuff
Opgericht in September 2022

De onderneming Milo Makes Stuff is gevestigd op Rijksstraatweg 325 te Leersum en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Maandag 26 september 2022

zorggraagcvl
Opgericht in September 2022

De onderneming zorggraagcvl is gevestigd op Boerenbuurt 36 te Leersum en is actief in de branche Thuiszorg.

W. van Dijk ontwikkeling en exploitatie onroerend goed
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming W. van Dijk ontwikkeling en exploitatie onroerend goed is gevestigd op Middelweg 22a te Leersum en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

Martien Verdenius Financi?n en Projectmanagment
Opgericht in September 2022

De onderneming Martien Verdenius Financi?n en Projectmanagment is gevestigd op De Buntlanden 9 te Leersum en is actief in de branche Overige administratiekantoren.

Carisense
Opgericht in September 2022

De onderneming Carisense is gevestigd op De Smidse 11 te Leersum en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

The Social Expedition B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap The Social Expedition B.V. is gevestigd op Hittekamp 39 te Leersum en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Dinsdag 13 september 2022

KimvanWoudenberg
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming KimvanWoudenberg is gevestigd op Roekenes 27 te Leersum en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

 

Meer nieuws in Leersum

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent