Bedrijven in Zuidwest

Wil je weten welke bedrijven er in Zuidwest zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zuidwest.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Samen Uniek maakt Verschil
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Samen Uniek maakt Verschil is gevestigd op Bergweg 15B te Veenendaal en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Cozy Kitchen Styling
Opgericht in November 2022

De onderneming Cozy Kitchen Styling is gevestigd op Westersingel 65-01 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Nicon Meteren B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Nicon Meteren B.V. is gevestigd op Kerkewijk 34 te Veenendaal en is actief in de branche Volkskredietbanken en commerciƫle financieringsmaatschappijen.

JDD Home & Garden
Opgericht in November 2022

De onderneming JDD Home & Garden is gevestigd op Patrimoniumlaan 64 te Veenendaal en is actief in de branche Tuincentra.

AJV construction
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming AJV construction is gevestigd op Kanaalweg 3 te Veenendaal en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Koukash Klusbedrijf
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Koukash Klusbedrijf is gevestigd op Meindert Hobbemastraat 22 te Veenendaal en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Hamza
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Hamza is gevestigd op Adriaen van Ostadelaan 25 te Veenendaal en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Riche Maison
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Riche Maison is gevestigd op Kerkewijk 218 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Atelier Zhao Zhou
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Atelier Zhao Zhou is gevestigd op Frans Halslaan 24 te Veenendaal en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Amira's Love&Care
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Amira's Love&Care is gevestigd op Adriaen van Ostadelaan 36 te Veenendaal en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Anne-Fleur Winter
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Anne-Fleur Winter is gevestigd op Kinkelenburg 9 te Veenendaal en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Michmix
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Michmix is gevestigd op Kanaalweg 3 te Veenendaal en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Bilal Lazkane
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bilal Lazkane is gevestigd op Thorbeckesingel 25 te Veenendaal en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

TakeCare7
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming TakeCare7 is gevestigd op Jan Vermeerstraat 15 te Veenendaal en is actief in de branche Thuiszorg.

HUB Resorts B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap HUB Resorts B.V. is gevestigd op Kerkewijk 126 te Veenendaal en is actief in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent