Bedrijven in Santpoort-Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Santpoort-Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Santpoort-Zuid.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Relocation Partner
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Relocation Partner is gevestigd op Bloemendaalsestraatweg 21 te Santpoort-Zuid en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Toobs
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Toobs is gevestigd op Wustelaan 45 te Santpoort-Zuid en is actief in de branche Dienstverlening voor de luchtvaart.

Maandag 26 september 2022

Stuti
Opgericht in September 2022

De onderneming Stuti is gevestigd op Olga von Gotschlaan 23 te Santpoort-Zuid en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Joost Bijl Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Joost Bijl Holding B.V. is gevestigd op Bloemendaalsestraatweg 134A te Santpoort-Zuid en is actief in de branche Financiƫle holdings.

werkgenegenheid
Opgericht in September 2022

De onderneming werkgenegenheid is gevestigd op Anna van Saksenlaan 16 te Santpoort-Zuid en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Localise Media
Opgericht in September 2022

De onderneming Localise Media is gevestigd op Van Dalenlaan 304 te Santpoort-Zuid en is actief in de branche Public relationsbureaus.

LY Promotion
Opgericht in September 2022

De onderneming LY Promotion is gevestigd op Bloemendaalsestraatweg 50 te Santpoort-Zuid en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Dinsdag 13 september 2022

Samen met Manon
Opgericht in September 2022

De onderneming Samen met Manon is gevestigd op Van Dalenlaan 121 te Santpoort-Zuid en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

PrepressAgency
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming PrepressAgency is gevestigd op Louise de Colignylaan 1 te Santpoort-Zuid en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Sol Journey
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Sol Journey is gevestigd op Vd Bergh v Eysingaplnts 39 te Santpoort-Zuid en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Woensdag 31 augustus 2022

Planwater
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Planwater is gevestigd op Jagtlustlaan 19 te Santpoort-Zuid en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Lots Of Jewels
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Lots Of Jewels is gevestigd op Hoek en Vaarthof 14 te Santpoort-Zuid en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Mattone B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Mattone B.V. is gevestigd op Platvoetstraat 10 te Santpoort-Zuid en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Veenen PBM
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Veenen PBM is gevestigd op De Veenen 8 te Santpoort-Zuid en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Donderdag 25 augustus 2022

Yolanda Calatrava Studio
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Yolanda Calatrava Studio is gevestigd op Bloemendaalsestraatweg 50A te Santpoort-Zuid en is actief in de branche Fotografie.

 

Meer nieuws in Santpoort-Zuid

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent