Bedrijven in Amsterdam

Wil je weten welke bedrijven er in Amsterdam zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Amsterdam.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Bethwist B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Bethwist B.V. is gevestigd op Olympiaweg 118-2 te Amsterdam en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Guenbour personenvervoer
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Guenbour personenvervoer is gevestigd op Louis Couperusstraat 105H te Amsterdam en is actief in de branche Ongeregeld personenvervoer over de weg.

Enterprise Boat Hire B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Enterprise Boat Hire B.V. is gevestigd op Ir. Jakoba Mulderplein 156 te Amsterdam en is actief in de branche Verhuur van sport- en recreatieartikelen.

Hunters Warmoes B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Hunters Warmoes B.V. is gevestigd op Warmoesstraat 24 te Amsterdam en is actief in de branche cafés.

Stichting Prime Dental Education
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Prime Dental Education is gevestigd op Pieter Calandlaan 132 te Amsterdam en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Jewelle cleaning
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jewelle cleaning is gevestigd op Hilversumstraat 123 te Amsterdam en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

IT Jager
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming IT Jager is gevestigd op Jacob van Lennepkade 617 te Amsterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Stichting PTDM
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting PTDM is gevestigd op Kingsfordweg 151 te Amsterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

Artifex Chatty
Opgericht in November 2022

De onderneming Artifex Chatty is gevestigd op Larikslaan 3 te Amsterdam en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Kramer Concepts
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kramer Concepts is gevestigd op Jaagpad 22 te Amsterdam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Black Eagle Logistics
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Black Eagle Logistics is gevestigd op Albardagracht 74G te Amsterdam en is actief in de branche Koeriers.

Geluksplantje
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Geluksplantje is gevestigd op Herengracht 449A te Amsterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vereniging van Eigenaren Bredeweg 7 te Amsterdam
Opgericht in Oktober 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaren Bredeweg 7 te Amsterdam is gevestigd op Bredeweg 7-1 te Amsterdam en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

simcam
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming simcam is gevestigd op Haardstee 45 te Amsterdam en is actief in de branche Thuiszorg.

Stichting Motif Music Fund
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Motif Music Fund is gevestigd op Moermanskkade 600 te Amsterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

 

Wijken in Amsterdam

Meer nieuws in Amsterdam

Snelheidscontroles Amsterdam

Flitser Burgemeester Röellstraat, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 02:01 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent