Bedrijven in Amsterdam

Wil je weten welke bedrijven er in Amsterdam zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Amsterdam.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Vereniging van Eigenaars
Opgericht in Mei 2010

De vereniging Vereniging van Eigenaars "Eerste Jan van der Heijdenstraat 110 te Amsterdam" is gevestigd op J.J. Viottastraat 35 te Amsterdam en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

RAI Cleaning Technology B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap RAI Cleaning Technology B.V. is gevestigd op Europaplein 24 te Amsterdam en is actief in de branche Organiseren van congressen en beurzen.

Only The Brave B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Only The Brave B.V. is gevestigd op Barajasweg 142 te Amsterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

RAWANKAW B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap RAWANKAW B.V. is gevestigd op Prins Hendrikkade 105H te Amsterdam en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Stichting Administratiekantoor AFS Energy
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor AFS Energy is gevestigd op Beursplein 5 te Amsterdam en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

BoGi Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap BoGi Holding B.V. is gevestigd op Hoofdweg 61H te Amsterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Fit by Folk B.V.
Opgericht in Augustus 2017

De besloten vennootschap Fit by Folk B.V. is gevestigd op Patroclosstraat 2-2 te Amsterdam en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Subwijzer B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Subwijzer B.V. is gevestigd op Ko van Dijkhof 54 te Amsterdam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

JEAN the Agency B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap JEAN the Agency B.V. is gevestigd op Meeuwenlaan 126B te Amsterdam en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Vereniging van Eigenaars Czarinastraat 6/6A en Rozengracht 19/19A te Zaandam
Opgericht in Maart 2024

De vereniging Vereniging van Eigenaars Czarinastraat 6/6A en Rozengracht 19/19A te Zaandam is gevestigd op Buitenveldertselaan 106 te Amsterdam en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Stichting Ondersteboven
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting Ondersteboven is gevestigd op Eerste Weteringplantsoen 40 te Amsterdam en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

HIP V Feeder Co?peratief U.A.
Opgericht in Maart 2024

De onderneming HIP V Feeder Co?peratief U.A. is gevestigd op Hoogoorddreef 15 te Amsterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Administratiekantoor On The Move Financial Holdings
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor On The Move Financial Holdings is gevestigd op Lindengracht 76 te Amsterdam en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

DevOps & IT Craftsman Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap DevOps & IT Craftsman Holding B.V. is gevestigd op Tienenpad 6 te Amsterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Stichting Administratiekantoor 31Capital Manco 2
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor 31Capital Manco 2 is gevestigd op Strawinskylaan 457 te Amsterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

Wijken in Amsterdam

Meer nieuws in Amsterdam

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement