Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Amsterdam

Wil je weten welke bedrijven er in Amsterdam zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Amsterdam.

In Amsterdam zoek ik een:

  Zaterdag 14 april 2018

  Kamran Amini
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Kamran Amini is gevestigd op Jacob van Lennepkade 115-2 te Amsterdam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Amsterdam » Helmersbuurt » Cremerbuurt Oost » 1054ZJ
  Arabyte Solutions
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Arabyte Solutions is gevestigd op Jan Rebelstraat 16E te Amsterdam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Amsterdam » De Punt » Bedrijvencentrum Osdorp » 1069CC
  Smart Work Accounting and Financial Solutions
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Smart Work Accounting and Financial Solutions is gevestigd op Keverberg 41 te Amsterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Amsterdam » Buitenveldert-West » Buitenveldert Midden Zuid » 1082BD
  Peek techniek
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Peek techniek is gevestigd op Marnixstraat 64A HL te Amsterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Amsterdam » Jordaan » Marnixbuurt Noord » 1015VV
  Nextdoor Nanny
  Opgericht in april 2018

  De vennootschap onder firma Nextdoor Nanny is gevestigd op Jan Pieter Heijestraat 149-3 te Amsterdam en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

  Amsterdam » Helmersbuurt » Cremerbuurt Oost » 1054MG
  Nathalie Magniez
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Nathalie Magniez is gevestigd op Legmeerstraat 82-3 te Amsterdam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Amsterdam » Hoofddorppleinbuurt » Legmeerpleinbuurt » 1058NH
  HK Legal & Advisory
  Opgericht in april 2018

  De onderneming HK Legal & Advisory is gevestigd op Schubertstraat 74 te Amsterdam en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

  Amsterdam » Apollobuurt » Diepenbrockbuurt » 1077GX
  Devis Klus & Onderhoud
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Devis Klus & Onderhoud is gevestigd op Veelaan 36 te Amsterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Amsterdam » Oostelijk Havengebied » Architectenbuurt » 1019CL
  jewel hut
  Opgericht in april 2018

  De onderneming jewel hut is gevestigd op Baden Powellweg 958 te Amsterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Amsterdam » Osdorp-Midden » Osdorp Midden Noord » 1069BX
  Tom Hennen
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Tom Hennen is gevestigd op Molenwerf 4B 1 te Amsterdam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Amsterdam » Sloterdijk » Woon- en Groengebied Sloterdijk » 1014AG
  Thai-Touch International
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Thai-Touch International is gevestigd op Schepenlaan 11 te Amsterdam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Amsterdam » Banne Buiksloot » Banne Zuidoost » 1034JP
  Perfect Smile Whitening By Nancy Elisabeth
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Perfect Smile Whitening By Nancy Elisabeth is gevestigd op Alexander Dumaslaan 70 te Amsterdam en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Amsterdam » Bijlmer Centrum (D,F,H) » Venserpolder West » 1102VX
  OKER coaching & advies
  Opgericht in april 2018

  De onderneming OKER coaching & advies is gevestigd op Spadinalaan 9 te Amsterdam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Amsterdam » Noordelijke IJ-oevers West » Overhoeks » 1031KB
  Nassau Canal Suites
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Nassau Canal Suites is gevestigd op Nassaukade 172H te Amsterdam en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

  Amsterdam » Da Costabuurt » Da Costabuurt Noord » 1053LM
  Mokum Transport
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Mokum Transport is gevestigd op Dorus Rijkershof 10-3 te Amsterdam en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

  Amsterdam » Slotermeer-Zuidwest » Noordoever Sloterplas » 1064GJ
  Harmson Consulting
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Harmson Consulting is gevestigd op Cannenburg 76 te Amsterdam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Amsterdam » Buitenveldert-West » Buitenveldert West Midden » 1081HC
  HVV Afbouwbedrijf
  Opgericht in april 2018

  De vennootschap onder firma HVV Afbouwbedrijf is gevestigd op Andries Snoekstraat 53 te Amsterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Amsterdam » Slotervaart Zuid » Jacques Veldmanbuurt » 1065TB
  H. Girard
  Opgericht in april 2018

  De onderneming H. Girard is gevestigd op Eerste Ringdijkstraat 552 te Amsterdam en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Amsterdam » Frankendael » De Eenhoorn » 1097BC
  Geriatrie Fysiotherapie Dorota Sneijder
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Geriatrie Fysiotherapie Dorota Sneijder is gevestigd op Orteliusstraat 231H te Amsterdam en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

  Amsterdam » Van Galenbuurt » Orteliusbuurt Noord » 1056NR
  G4All Services
  Opgericht in april 2018

  De onderneming G4All Services is gevestigd op Pesetalaan 9 te Amsterdam en is actief in de branche Installatie van elektrische apparatuur.

  Amsterdam » Middelveldsche Akerpolder » De Aker Oost » 1060SC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Amsterdam

  Instellen

  Wijken in Amsterdam

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk