Bedrijven in Velsen

Wil je weten welke bedrijven er in Velsen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Velsen.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

TravelOrlando B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap TravelOrlando B.V. is gevestigd op Rijksweg 324 te Santpoort-Noord en is actief in de branche Reisorganisatie.

De Zaan Exclusief B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap De Zaan Exclusief B.V. is gevestigd op Zadelmakerstraat 60 te Velserbroek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Urfeld Beheer B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Urfeld Beheer B.V. is gevestigd op Zadelmakerstraat 28 te Velserbroek en is actief in de branche Financiële holdings.

Sarah Lee - Brain Balance Coaching
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Sarah Lee - Brain Balance Coaching is gevestigd op Andromedastraat 12 te IJMUIDEN en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

RS Calamiteitendienst B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap RS Calamiteitendienst B.V. is gevestigd op Ir. Krijgerstraat 26 te Velsen-Noord en is actief in de branche Uitleenbureaus.

Nelissen Bouw B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Nelissen Bouw B.V. is gevestigd op Hagelingerweg 16 te Santpoort-Noord en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Parketgroothandel Velsen
Opgericht in Mei 2002

De onderneming Parketgroothandel Velsen is gevestigd op Zeilmakerstraat 2A te Velserbroek en is actief in de branche Groothandel in hout en plaatmateriaal.

Luna Supermarkt
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Luna Supermarkt is gevestigd op President Steynstraat 36 te IJMUIDEN en is actief in de branche supermarkten.

KS Projectbouw
Opgericht in Februari 2023

De onderneming KS Projectbouw is gevestigd op Buitenhuizerweg 5 te VELSEN-ZUID en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Bode HRscape
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Bode HRscape is gevestigd op Kerkenmaaijerskamp 31 te Velserbroek en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Vereniging van Eigenaars Nicolaas Beetslaan 5C t/m 5H te Driehuis
Opgericht in Januari 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Nicolaas Beetslaan 5C t/m 5H te Driehuis is gevestigd op Amperestraat 11 te IJMUIDEN en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

MKH Events
Opgericht in Februari 2023

De onderneming MKH Events is gevestigd op Van Dalenlaan 170 te Santpoort-Zuid en is actief in de branche Eventcatering.

Mors Perslucht
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Mors Perslucht is gevestigd op Sri Lanka Bastion 12 te Velserbroek en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

Wijkeroog voetverzorging
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Wijkeroog voetverzorging is gevestigd op Wijkeroogstraat 110 te Velsen-Noord en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

BritHar B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap BritHar B.V. is gevestigd op Zadelmakerstraat 28 te Velserbroek en is actief in de branche Financiële holdings.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent