Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Steggerda

Wil je weten welke bedrijven er in Steggerda zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Steggerda.

In Steggerda zoek ik een:

  St. Obligatiehouders Thuishuis Appelscha
  december 2017

  De stichting St. Obligatiehouders Thuishuis Appelscha is gevestigd op Pastoor Schuttestraat 18 te Steggerda en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

  8395TNWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  Beautystudio Marjan
  november 2017

  De onderneming Beautystudio Marjan is gevestigd op Pastoor Schuttestraat 16 te Steggerda en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  8395TNWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  Laurenstius hoeve
  november 2017

  De onderneming Laurenstius hoeve is gevestigd op Jokweg 59 te DE HOEVE en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

  8394VNWeststellingwerfSteggerdaVerspreide huizen De Hoeve
  S. Vaartjes Dienstverlening
  oktober 2017

  De onderneming S. Vaartjes Dienstverlening is gevestigd op Hendrik Deddenstraat 22 te Steggerda en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  8395PXWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  Energieco?peratie De Toekomst U.A.
  september 2017

  De onderneming Energieco?peratie De Toekomst U.A. is gevestigd op Pepergaweg 59 te Steggerda en is actief in de branche Handel in elektriciteit en in gas via leidingen.

  8395PBWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  SDW
  september 2017

  De vereniging SDW is gevestigd op Steggerdaweg 48 te Steggerda en is actief in de branche Politieke organisaties.

  8395PNWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  Stijl 8
  april 2017

  De onderneming Stijl 8 is gevestigd op Turfhoekweg 8 te Steggerda en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  8395TLWeststellingwerfSteggerdaVerspreide huizen Steggerda
  Huurbouw
  april 2017

  De onderneming Huurbouw is gevestigd op Ericaweg 38 te Steggerda en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  8395THWeststellingwerfSteggerdaVerspreide huizen Steggerda
  Nail Design Denise
  maart 2017

  De onderneming Nail Design Denise is gevestigd op Noordwolderweg 69 te Vinkega en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  8393RDWeststellingwerfSteggerdaVinkega
  Handelsonderneming B. & M. Jansen
  februari 2017

  De onderneming Handelsonderneming B. & M. Jansen is gevestigd op Noordwolderweg 21 te Vinkega en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

  8393RCWeststellingwerfSteggerdaVinkega
  Camjorien
  februari 2017

  De onderneming Camjorien is gevestigd op Jokweg 32 te De Hoeve en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  8394VMWeststellingwerfSteggerdaDe Hoeve
  handelsonderneming Vels
  september 2016

  De vennootschap onder firma handelsonderneming Vels is gevestigd op Steggerdaweg 105 te STEGGERDA en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

  8395PKWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  Edelsmederij Elize
  september 2016

  De onderneming Edelsmederij Elize is gevestigd op IJkenweg 34 te DE HOEVE en is actief in de branche Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie).

  8394TAWeststellingwerfSteggerdaVerspreide huizen De Hoeve
  B&B De Nachtzwaluw
  juli 2016

  De onderneming B&B De Nachtzwaluw is gevestigd op Jokweg 43 te DE HOEVE en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

  8394VMWeststellingwerfSteggerdaDe Hoeve
  De Spierspecialist Jèthro van Leeuwen
  januari 2016

  De onderneming De Spierspecialist Jèthro van Leeuwen is gevestigd op Mulderstraat 5 te Steggerda en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen en paramedici.

  8395PZWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  Kanalyse
  januari 2016

  De onderneming Kanalyse is gevestigd op IJkenweg 4 te DE HOEVE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  8394TAWeststellingwerfSteggerdaVerspreide huizen De Hoeve
  Bomenrooierij P. Veenstra
  maart 2016

  De onderneming Bomenrooierij P. Veenstra is gevestigd op Westvierdeparten 4 te Steggerda en is actief in de branche Exploitatie van bossen.

  8395XWWeststellingwerfSteggerdaVerspreide huizen Steggerda
  Vuist Mollenvanger
  april 2016

  De onderneming Vuist Mollenvanger is gevestigd op Pepergaweg 48A te STEGGERDA en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

  8395PDWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  Creasite
  juni 2016

  De onderneming Creasite is gevestigd op Zuiderweg 6 te STEGGERDA en is actief in de branche Markthandel in overige goederen.

  8395KVWeststellingwerfSteggerdaVerspreide huizen Steggerda
  Healingpraktijk De Hoeve
  mei 2016

  De onderneming Healingpraktijk De Hoeve is gevestigd op Oude Jokweg 8 te DE HOEVE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  8394VPWeststellingwerfSteggerdaDe Hoeve

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk