Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Steggerda

Wil je weten welke bedrijven er in Steggerda zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Steggerda.

In Steggerda zoek ik een:

  Vrijdag 27 oktober 2017

  S. Vaartjes Dienstverlening
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming S. Vaartjes Dienstverlening is gevestigd op Hendrik Deddenstraat 22 te Steggerda en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Weststellingwerf » Steggerda » Steggerda » 8395PX
  Energieco?peratie De Toekomst U.A.
  Opgericht in september 2017

  De onderneming Energieco?peratie De Toekomst U.A. is gevestigd op Pepergaweg 59 te Steggerda en is actief in de branche Handel in elektriciteit en in gas via leidingen.

  Weststellingwerf » Steggerda » Steggerda » 8395PB

  Zondag 8 oktober 2017

  SDW
  Opgericht in september 2017

  De vereniging SDW is gevestigd op Steggerdaweg 48 te Steggerda en is actief in de branche Politieke organisaties.

  Weststellingwerf » Steggerda » Steggerda » 8395PN

  Dinsdag 28 maart 2017

  Nail Design Denise
  Opgericht in maart 2017

  De onderneming Nail Design Denise is gevestigd op Noordwolderweg 69 te Vinkega en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Weststellingwerf » Steggerda » Vinkega » 8393RD
  Handelsonderneming B. & M. Jansen
  Opgericht in februari 2017

  De onderneming Handelsonderneming B. & M. Jansen is gevestigd op Noordwolderweg 21 te Vinkega en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

  Weststellingwerf » Steggerda » Vinkega » 8393RC
  Camjorien
  Opgericht in februari 2017

  De onderneming Camjorien is gevestigd op Jokweg 32 te De Hoeve en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Weststellingwerf » Steggerda » De Hoeve » 8394VM

  Donderdag 27 oktober 2016

  handelsonderneming Vels
  Opgericht in september 2016

  De vennootschap onder firma handelsonderneming Vels is gevestigd op Steggerdaweg 105 te STEGGERDA en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

  Weststellingwerf » Steggerda » Steggerda » 8395PK
  Edelsmederij Elize
  Opgericht in september 2016

  De onderneming Edelsmederij Elize is gevestigd op IJkenweg 34 te DE HOEVE en is actief in de branche Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie).

  Weststellingwerf » Steggerda » Verspreide huizen De Hoeve » 8394TA

  Woensdag 14 september 2016

  B&B De Nachtzwaluw
  Opgericht in juli 2016

  De onderneming B&B De Nachtzwaluw is gevestigd op Jokweg 43 te DE HOEVE en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

  Weststellingwerf » Steggerda » De Hoeve » 8394VM

  Dinsdag 13 september 2016

  De Spierspecialist Jèthro van Leeuwen
  Opgericht in januari 2016

  De onderneming De Spierspecialist Jèthro van Leeuwen is gevestigd op Mulderstraat 5 te Steggerda en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen en paramedici.

  Weststellingwerf » Steggerda » Steggerda » 8395PZ
  Kanalyse
  Opgericht in januari 2016

  De onderneming Kanalyse is gevestigd op IJkenweg 4 te DE HOEVE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Weststellingwerf » Steggerda » Verspreide huizen De Hoeve » 8394TA

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?