Bedrijven in Kamerik

Wil je weten welke bedrijven er in Kamerik zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kamerik.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Nails by Lisan
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Nails by Lisan is gevestigd op De Kapberg 3 te Kamerik en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

M.Vianen Verhuur
Opgericht in Januari 2023

De onderneming M.Vianen Verhuur is gevestigd op Teckop 10 te Kamerik en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Esmee Blom Brand & Campaigns
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Esmee Blom Brand & Campaigns is gevestigd op Knotwilgenlaan 5 te Kamerik en is actief in de branche Public relationsbureaus.

't Hart Installatietechniek
Opgericht in Januari 2023

De onderneming 't Hart Installatietechniek is gevestigd op De Deel 19 te Kamerik en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Gunnus Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Gunnus Holding B.V. is gevestigd op Burg. de Kockstraat 17 te Kamerik en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Van Rossum Keukens en Interieur
Opgericht in December 2022

De onderneming Van Rossum Keukens en Interieur is gevestigd op Teckop 20 te Kamerik en is actief in de branche Vervaardiging van keukenmeubels.

Bureau Grondzaken B.V.
Opgericht in Augustus 2008

De besloten vennootschap Bureau Grondzaken B.V. is gevestigd op Mijzijde 146 te Kamerik en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Magda hart voor kinderen
Opgericht in December 2022

De onderneming Magda hart voor kinderen is gevestigd op Keur 23 te Kamerik en is actief in de branche Thuiszorg.

Nathalie De Roovere
Opgericht in November 2022

De onderneming Nathalie De Roovere is gevestigd op Van Teylingenweg 185 te Kamerik en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Maandag 30 januari 2023

Van der Linden - Den Hollander
Opgericht in Januari 2022

De vennootschap onder firma Van der Linden - Den Hollander is gevestigd op Molentocht 16 te Kamerik en is actief in de branche Markthandel in overige voedings- en genotmiddelen.

Woensdag 14 december 2022

IVO Zorg en Welzijn
Opgericht in November 2022

De onderneming IVO Zorg en Welzijn is gevestigd op Molentocht 9 te Kamerik en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

TMW Works
Opgericht in September 2022

De onderneming TMW Works is gevestigd op Van Teylingenweg 25 te Kamerik en is actief in de branche Bouwtimmeren.

FEDDE VGO
Opgericht in November 2022

De onderneming FEDDE VGO is gevestigd op De Deel 23 te Kamerik en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Donderdag 10 november 2022

Kwaliteitszorg met Debbie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kwaliteitszorg met Debbie is gevestigd op Mijzijde 166 te Kamerik en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

JB Psychologie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming JB Psychologie is gevestigd op Van Teylingenweg 129 te Kamerik en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent