Bedrijven in Kamerik

Wil je weten welke bedrijven er in Kamerik zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kamerik.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Nosh B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Nosh B.V. is gevestigd op De Hild 5 te Kamerik en is actief in de branche Overkoepelende organen en samenwerkings- en adviesorganen op het gebied van sport.

Dani Diensten
Opgericht in December 2020

De onderneming Dani Diensten is gevestigd op Keur 2 te Kamerik en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie.

Angela Arensman
Opgericht in April 2024

De onderneming Angela Arensman is gevestigd op Mijzijde 33C te Kamerik en is actief in de branche Paardensport en maneges.

Gastouder Larissa Cleton
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Gastouder Larissa Cleton is gevestigd op Voorhuis 45 te Kamerik en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

M. Verduijn agrarische service en montage
Opgericht in April 2024

De onderneming M. Verduijn agrarische service en montage is gevestigd op Mijzijde 137 te Kamerik en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

Pure Stroom B.V.
Opgericht in April 2007

De besloten vennootschap Pure Stroom B.V. is gevestigd op De Kapberg 15 te Kamerik en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

De Leeuw Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap De Leeuw Beheer B.V. is gevestigd op Voorhuis 6 te Kamerik en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

WeJo Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap WeJo Beheer B.V. is gevestigd op De Kapberg 15 te Kamerik en is actief in de branche Financiële holdings.

Kaashandel Daan de Leeuw B.V.
Opgericht in Februari 2013

De besloten vennootschap Kaashandel Daan de Leeuw B.V. is gevestigd op Voorhuis 6 te Kamerik en is actief in de branche Markthandel in overige voedings- en genotmiddelen.

Rubies Gifts and More
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Rubies Gifts and More is gevestigd op Mijzijde 16 te Kamerik en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige artikelen n.e.g..

Vriend Media
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Vriend Media is gevestigd op Houtdijk 8 te Kamerik en is actief in de branche Fotografie.

Woensdag 10 april 2024

RJMS Management & Trade B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap RJMS Management & Trade B.V. is gevestigd op 's-Gravensloot 27A te Kamerik en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Ninety2 B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Ninety2 B.V. is gevestigd op De Hild 5 te Kamerik en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

BM Interieurmakers VOF
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma BM Interieurmakers VOF is gevestigd op De Kruipin 1A te Kamerik en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Aalpie B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Aalpie B.V. is gevestigd op De Deel 7 te Kamerik en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement