Bedrijven in Zegveld (dorp)

Wil je weten welke bedrijven er in Zegveld (dorp) zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zegveld (dorp).

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

DML Bedrijfsadvisering
Opgericht in April 2023

De onderneming DML Bedrijfsadvisering is gevestigd op Lijsterbeslaan 6 te Zegveld en is actief in de branche Belastingconsulenten.

Dinsdag 14 februari 2023

Trimsalon Woopy
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Trimsalon Woopy is gevestigd op Nieuwstraat 5 te Zegveld en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Maandag 13 februari 2023

Sammyjo zorg & welzijn
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Sammyjo zorg & welzijn is gevestigd op Nieuwstraat 6 te Zegveld en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Donderdag 2 februari 2023

Beauty by Dee
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Beauty by Dee is gevestigd op Het Erf 3 te Zegveld en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Marnix Blonk Schilderwerken
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Marnix Blonk Schilderwerken is gevestigd op Middenweg 37 te Zegveld en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Bro's products
Opgericht in December 2022

De onderneming Bro's products is gevestigd op Broeksloot 6 te Zegveld en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 14 december 2022

EasySpices
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming EasySpices is gevestigd op Broeksloot 8 te Zegveld en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 10 november 2022

Meijewol Streek&Deco
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Meijewol Streek&Deco is gevestigd op Broeksloot 70 te Zegveld en is actief in de branche Vervaardiging van overige textielproducten n.e.g..

JvD Critical Care
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming JvD Critical Care is gevestigd op Willem-Alexanderstraat 40 te Zegveld en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

A.L. Verboom Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap A.L. Verboom Holding B.V. is gevestigd op Willem-Alexanderstraat 47 te Zegveld en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Leonie Magic Cleaning
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Leonie Magic Cleaning is gevestigd op Eikenlaan 11 te Zegveld en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Bio2plus B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Bio2plus B.V. is gevestigd op Willem-Alexanderstraat 47 te Zegveld en is actief in de branche Gesorteerd materiaal voorbereiden tot recycling.

Robert Kaminski
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Robert Kaminski is gevestigd op Nieuwstraat 31 te Zegveld en is actief in de branche Thuiszorg.

Veehouderij K.A. Haring
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Veehouderij K.A. Haring is gevestigd op Broeksloot 70 te Zegveld en is actief in de branche Fokken en houden van schapen en geiten.

Maandag 26 september 2022

IR Verloskunde
Opgericht in September 2022

De onderneming IR Verloskunde is gevestigd op Kastanjelaan 6 te Zegveld en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent