Bedrijven in Nieuw West

Wil je weten welke bedrijven er in Nieuw West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nieuw West.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Yume Store
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Yume Store is gevestigd op Cantate 44 te ZAANDAM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Sun & Beauty Salon Murano B.V.
Opgericht in November 2013

De besloten vennootschap Sun & Beauty Salon Murano B.V. is gevestigd op J. Kruijverstraat 20 te ZAANDAM.

SocialGem
Opgericht in Maart 2023

De onderneming SocialGem is gevestigd op J. Kruijverstraat 10 te ZAANDAM en is actief in de branche Reclamebureaus.

Able Abel Security
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Able Abel Security is gevestigd op Amberhout 48 te ZAANDAM en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Saila Skride
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Saila Skride is gevestigd op Serenade 23 te ZAANDAM en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Wsaam
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Wsaam is gevestigd op Gaasperdamstraat 15 te ZAANDAM en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Danique Snijders
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Danique Snijders is gevestigd op Ebbehout 29A 88 te ZAANDAM en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

AllControl
Opgericht in Februari 2023

De onderneming AllControl is gevestigd op Max Havelaarstraat 51 te ZAANDAM en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Dinsdag 28 februari 2023

Gvanni Studio's
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Gvanni Studio's is gevestigd op Abbenbroekstraat 43 te ZAANDAM en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Daniel Camacho Lobato Design
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Daniel Camacho Lobato Design is gevestigd op Cantate 18 te ZAANDAM en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

N.A. Investment Enterprise Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap N.A. Investment Enterprise Holding B.V. is gevestigd op Teakhout 107 te ZAANDAM en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

N.A. Investment Enterprise B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap N.A. Investment Enterprise B.V. is gevestigd op Teakhout 107 te ZAANDAM en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Diena B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Diena B.V. is gevestigd op Teakhout 188 te ZAANDAM en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

A. Woltheus
Opgericht in Februari 2023

De onderneming A. Woltheus is gevestigd op Caro van Eyckstraat 33 te ZAANDAM en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Website Operations
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Website Operations is gevestigd op Kapzaag 7 te ZAANDAM en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent