Bedrijfspanden in de gemeente Zaanstad

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Zaanstad en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Zaterdag 20 juli 2024

Winkelruimte Rozengracht 36 Zaandam

Dit bedrijfspand op het adres Rozengracht 36 te Zaandam is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2024. Een energielabel is niet verplicht. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 45 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Winkelruimte Rozengracht 39 Zaandam

Dit bedrijfspand op het adres Rozengracht 39 te Zaandam is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2024. Een energielabel is niet verplicht. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 68 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Kleine Tocht 44 Zaandam

Dit bedrijfspand op het adres Kleine Tocht 44 te Zaandam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1987. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder loading docks, overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 23.855 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Dampad 5A Zaandam

Dit bedrijfspand op het adres Dampad 5A te Zaandam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1988. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 194 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Warmoesstraat 37 Wormerveer

Dit bedrijfspand op het adres Warmoesstraat 37 te Wormerveer is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1930 met energielabel E. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 775.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 287 m².

Bedrijfsruimte Oude Blaauwweg 28 Wormerveer

Dit bedrijfspand op het adres Oude Blaauwweg 28 te Wormerveer is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 220.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 144 m².

Zaterdag 13 juli 2024

Winkelruimte Drielse Wetering 47A Zaandam

Dit bedrijfspand op het adres Drielse Wetering 47A te Zaandam is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2006. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 250.000 euro. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 108 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 9 juli 2024

Bedrijfsruimte Rechte Tocht 2 Zaandam

Dit bedrijfspand op het adres Rechte Tocht 2 te Zaandam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2024. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 215.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 621 m² (in units vanaf 100 m²).

Zaterdag 6 juli 2024

Bedrijfsruimte Sluispolderweg 16 Zaandam

Dit bedrijfspand op het adres Sluispolderweg 16 te Zaandam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1982. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 90 m².

Bedrijfsruimte Zaanweg 59 Wormerveer

Dit bedrijfspand op het adres Zaanweg 59 te Wormerveer is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 208 m² (in units vanaf 63 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Kikkertweg 22 Wormerveer

Dit bedrijfspand op het adres Kikkertweg 22 te Wormerveer is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 134 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 29 juni 2024

Bedrijfsruimte Penningweg 96A Zaandam

Dit bedrijfspand op het adres Penningweg 96A te Zaandam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 220.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 138 m².

Donderdag 27 juni 2024

Kantoorruimte Ronde Tocht 1B Zaandam

Dit bedrijfspand op het adres Ronde Tocht 1B te Zaandam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 378 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 26 juni 2024

Kantoorruimte Paltrokstraat 20 Zaandam

Dit bedrijfspand op het adres Paltrokstraat 20 te Zaandam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2024 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 131 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 25 juni 2024

Bedrijfsruimte Dorpsstraat Assendelft

Dit bedrijfspand op het adres Dorpsstraat te Assendelft is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1970. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 145.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 69 m².

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement