Bedrijven in Zaanstad

Wil je weten welke bedrijven er in Zaanstad zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zaanstad.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Kiyingi Service
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Kiyingi Service is gevestigd op Jachtenlaan 11 te ZAANDAM en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Van Dimmen Holding B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Van Dimmen Holding B.V. is gevestigd op Handzaag 5 te ZAANDAM en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Ko-Co - Kogler Consulting
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Ko-Co - Kogler Consulting is gevestigd op H.P. Berlagestraat 81 te ASSENDELFT en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Sakoklussenbedrijf
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Sakoklussenbedrijf is gevestigd op Oost-Dorsch 159 te ZAANDAM en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Stichting buurtgerecht
Opgericht in Januari 2024

De stichting Stichting buurtgerecht is gevestigd op Handzaag 5 te ZAANDAM en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

Blees Autoruitservice
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Blees Autoruitservice is gevestigd op Benjamin Brittenstraat 63 te ZAANDIJK en is actief in de branche Reparatie van specifieke auto-onderdelen.

de Zaanse Bouwmeester
Opgericht in Januari 2024

De onderneming de Zaanse Bouwmeester is gevestigd op Surinamestraat 2 te Wormerveer en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Kanburoglu Bouwbedrijf
Opgericht in November 2023

De onderneming Kanburoglu Bouwbedrijf is gevestigd op Linnaeusstraat 236 te ZAANDAM en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Marleen Meijns
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Marleen Meijns is gevestigd op Witte Ring 67 te ASSENDELFT en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Shahil Onderneming
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Shahil Onderneming is gevestigd op Kepplerstraat 99 te ZAANDAM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Elysia Schoonmaakbedrijf
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Elysia Schoonmaakbedrijf is gevestigd op Barkstraat 5 te ZAANDAM en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Smile Walkers
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Smile Walkers is gevestigd op Leliestraat 38 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Informatieverstrekking op het gebied van toerisme en reserveringsbureaus.

Prinses Multidiensten
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Prinses Multidiensten is gevestigd op Vincent van Goghweg 98 te ZAANDAM en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

EDO Financial Aid
Opgericht in Januari 2024

De onderneming EDO Financial Aid is gevestigd op De Voorweid 14 te ASSENDELFT en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Tahar Services
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Tahar Services is gevestigd op Boterbloemweg 9 te ZAANDAM en is actief in de branche Callcenters.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent