Bedrijven in Zaanstad

Wil je weten welke bedrijven er in Zaanstad zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zaanstad.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Eldeeb Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Eldeeb Consultancy is gevestigd op Galjoenstraat 19 te ZAANDAM en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

Kazan IT
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kazan IT is gevestigd op Dodonaeusstraat 19 te ZAANDAM en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Alfa Telecom Connect
Opgericht in November 2022

De onderneming Alfa Telecom Connect is gevestigd op Kepplerstraat 75A te ZAANDAM en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Pixels Punch
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Pixels Punch is gevestigd op Pinksterbloemweg 6 te ZAANDAM en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Niya Cares
Opgericht in November 2022

De onderneming Niya Cares is gevestigd op Wachterstraat 126 te ZAANDAM en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Custom Construction B.V.
Opgericht in April 2007

De besloten vennootschap Custom Construction B.V. is gevestigd op Rosbayerweg 123 te Wormerveer en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

JoyousCare
Opgericht in November 2022

De onderneming JoyousCare is gevestigd op J H op den Veldestr 42 te ZAANDAM en is actief in de branche Thuiszorg.

Vereniging van Eigenaars gebouw
Opgericht in Oktober 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars gebouw "Noorderhoofdstraat 3 te Krommenie" is gevestigd op Noorderhoofdstraat 3 te KROMMENIE en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Wash Multidienst
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Wash Multidienst is gevestigd op Slochterdiep 14 te ZAANDAM en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Dyfenz
Opgericht in November 2022

De onderneming Dyfenz is gevestigd op Conradwerf 93 te ZAANDAM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Jaket Metals
Opgericht in November 2022

De onderneming Jaket Metals is gevestigd op Dorpsstraat 849 te ASSENDELFT en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Transport Tolumov
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Transport Tolumov is gevestigd op De Weer 1C te ZAANDAM en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

SARVAN HOLDING B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap SARVAN HOLDING B.V. is gevestigd op Spinozahof 41 te KROMMENIE en is actief in de branche Financiƫle holdings.

DiPulcro
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming DiPulcro is gevestigd op Oostzijde 386C te ZAANDAM en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

TDDcommerce
Opgericht in November 2022

De onderneming TDDcommerce is gevestigd op Twiskeweg 16 te ZAANDAM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent