Bedrijven in Pelders- en Hoornseveld

Wil je weten welke bedrijven er in Pelders- en Hoornseveld zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Pelders- en Hoornseveld.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

KSBS Amsterdam B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap KSBS Amsterdam B.V. is gevestigd op Vrieschgroenstraat 1C te ZAANDAM en is actief in de branche Restaurants.

RV-Original
Opgericht in Maart 2023

De vennootschap onder firma RV-Original is gevestigd op Tjotterlaan 61 te ZAANDAM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

KSBS Zaandam B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap KSBS Zaandam B.V. is gevestigd op Vrieschgroenstraat 1C te ZAANDAM en is actief in de branche Restaurants.

Stoffeerderij Hazen
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Stoffeerderij Hazen is gevestigd op Schepenlaan 192 te ZAANDAM en is actief in de branche Reparatie en stoffering van meubels.

Aldam Security
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma Aldam Security is gevestigd op Rode Zee 7 te ZAANDAM en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Sabrina pedagogiek
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Sabrina pedagogiek is gevestigd op Brandaris 291 te ZAANDAM en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

MarZay
Opgericht in Februari 2023

De onderneming MarZay is gevestigd op Panneroodstraat 40 te ZAANDAM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

S.A. TREND
Opgericht in Maart 2023

De onderneming S.A. TREND is gevestigd op Pharus 273 te ZAANDAM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maya thuiszorg
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Maya thuiszorg is gevestigd op Pharus 152 te ZAANDAM en is actief in de branche Thuiszorg.

Unal Dienstverlening
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Unal Dienstverlening is gevestigd op Brigantijnstraat 45 te ZAANDAM en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 28 februari 2023

Bever IT
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Bever IT is gevestigd op Botterlaan 20 te ZAANDAM en is actief in de branche Beheer van computerfaciliteiten.

OR Agency Service
Opgericht in Januari 2023

De onderneming OR Agency Service is gevestigd op Brikstraat 8 te ZAANDAM en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Gulfer Dienstverlening
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Gulfer Dienstverlening is gevestigd op Vermiljoenweg 112 te ZAANDAM en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Mondrial Klussenbedrijf
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Mondrial Klussenbedrijf is gevestigd op Pharus 209 te ZAANDAM en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Orcus techno
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma Orcus techno is gevestigd op Indigostraat 244 te ZAANDAM en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent