Bedrijven in Wormerveer

Wil je weten welke bedrijven er in Wormerveer zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Wormerveer.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Vereniging van Eigenaren Hogendijk 114 te Zaandam
Opgericht in November 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaren Hogendijk 114 te Zaandam is gevestigd op Roode Wildemanweg 47 te Wormerveer en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Emsy Baby
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Emsy Baby is gevestigd op Warmoesstraat 100 te Wormerveer en is actief in de branche Vervaardiging van overige goederen n.e.g..

Robek Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Robek Holding B.V. is gevestigd op Nijverheidsstraat 12 te Wormerveer en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Zi Qi
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Zi Qi is gevestigd op Goudastraat 23 te Wormerveer en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Lek Centrale B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Lek Centrale B.V. is gevestigd op Nijverheidsstraat 12 te Wormerveer en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Taxi Lima
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Taxi Lima is gevestigd op Albert Meijnsstraat 261 te Wormerveer en is actief in de branche Vervoer per taxi.

MDC Security
Opgericht in Februari 2023

De onderneming MDC Security is gevestigd op Noorderstraat 110 te Wormerveer en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Dinsdag 28 februari 2023

Stichting Ikwilrallyrijden.nl
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting Ikwilrallyrijden.nl is gevestigd op Bakkersstraat 18 te Westknollendam en is actief in de branche Auto- en motorsport.

Lisa security & service
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Lisa security & service is gevestigd op Zaanweg 115C 3 te Wormerveer en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

BC Germieco-Markus-Reimert Realisatie Campusplein VU V.O.F.
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma BC Germieco-Markus-Reimert Realisatie Campusplein VU V.O.F. is gevestigd op Handelsweg 18 te Wormerveer en is actief in de branche Wegenbouw.

EHVT Coaching
Opgericht in Februari 2023

De onderneming EHVT Coaching is gevestigd op De Groene Arend 71 te Wormerveer en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Lambers
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Lambers is gevestigd op Krommenieerweg 70 te Wormerveer en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Tony De Thuiskapper
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Tony De Thuiskapper is gevestigd op Wilgenkade 23 te Wormerveer en is actief in de branche Haarverzorging.

M & R Rensen Holding B.V.
Opgericht in November 2020

De besloten vennootschap M & R Rensen Holding B.V. is gevestigd op Vlasblomweg 11 te Wormerveer en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Dinsdag 14 februari 2023

Vereniging van Eigenaren Zuideinde 17 te Wormerveer
Opgericht in December 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaren Zuideinde 17 te Wormerveer is gevestigd op Zuideinde 15 te Wormerveer en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent