Bedrijven in Zaandam Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Zaandam Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zaandam Zuid.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Shahil Onderneming
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Shahil Onderneming is gevestigd op Kepplerstraat 99 te ZAANDAM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Multiflex Bey
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Multiflex Bey is gevestigd op Lijsterbesstraat 40 te ZAANDAM en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Adam Service & Bouw
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Adam Service & Bouw is gevestigd op J H op den Veldestr 51 te ZAANDAM en is actief in de branche Stratenmaken.

JC Safety Culture
Opgericht in Januari 2024

De onderneming JC Safety Culture is gevestigd op Prins Hendrikkade 6A A te ZAANDAM en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

OptiMali Dienstverlening
Opgericht in Januari 2024

De onderneming OptiMali Dienstverlening is gevestigd op Plataanlaan 53 te ZAANDAM en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Salon Sud
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Salon Sud is gevestigd op Zuiddijk 133 te ZAANDAM en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

AY Megastore
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma AY Megastore is gevestigd op Pieter Lieftinckweg 6 te ZAANDAM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Super Tegelzetter
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Super Tegelzetter is gevestigd op Lijsterbesstraat 52 te ZAANDAM en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

AydinArt
Opgericht in Januari 2024

De onderneming AydinArt is gevestigd op Conradwerf 111 te ZAANDAM en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

JLE Services
Opgericht in Januari 2024

De onderneming JLE Services is gevestigd op Lijsterbesstraat 14 te ZAANDAM en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

BK-Ecom
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma BK-Ecom is gevestigd op Wibautstraat 212 te ZAANDAM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 23 januari 2024

SM Services
Opgericht in Mei 2023

De vennootschap onder firma SM Services is gevestigd op Jonge Arnoldusstraat 71 te ZAANDAM en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

The Amsterdam Throwdown
Opgericht in Januari 2016

De onderneming The Amsterdam Throwdown is gevestigd op Zuiddijk 308 te ZAANDAM en is actief in de branche Organiseren van sportevenementen.

Amsterdam Limovan Services
Opgericht in Juni 2001

De vennootschap onder firma Amsterdam Limovan Services is gevestigd op Bermuda 61 te ZAANDAM en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Mayastan Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Mayastan Holding B.V. is gevestigd op Zuiddijk 412Unit 1.04 te ZAANDAM en is actief in de branche Financiële holdings.

Meer nieuws in Zaandam Zuid

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Zaanstad

Flitser Poelenburg, Zaandam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 03:00 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent