Bedrijven in Staatsliedenkwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Staatsliedenkwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Staatsliedenkwartier.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Cater-in Platform
Opgericht in April 2023

De onderneming Cater-in Platform is gevestigd op Dr. A. Kuyperlaan 32 te Zeist en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Dinsdag 23 mei 2023

ICM Auto' s Zeist
Opgericht in April 2023

De onderneming ICM Auto' s Zeist is gevestigd op Johan de Wittlaan 5 te Zeist en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Care by MK
Opgericht in April 2023

De onderneming Care by MK is gevestigd op Prof. M.W.F. Treublaan 20 te Zeist en is actief in de branche Welzijnswerk voor ouderen.

Vrijdag 21 april 2023

ITIV Project Solutions
Opgericht in Maart 2023

De onderneming ITIV Project Solutions is gevestigd op Dr. H. Colijnlaan 22 te Zeist en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

ZMBeveiliging
Opgericht in Maart 2023

De onderneming ZMBeveiliging is gevestigd op Van Hogendorplaan 28 te Zeist en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Maandag 3 april 2023

BF2 Security
Opgericht in Maart 2023

De onderneming BF2 Security is gevestigd op Johan v Oldenbarneveltln 99 te Zeist en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Dinsdag 14 maart 2023

Colynomial
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Colynomial is gevestigd op Panweg 63B te Zeist en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Dinsdag 28 februari 2023

Contxt Huisarts
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Contxt Huisarts is gevestigd op Schaperlaan 22 te Zeist en is actief in de branche huisartsen.

De Regenboogvallei
Opgericht in Februari 2023

De onderneming De Regenboogvallei is gevestigd op Johan v Oldenbarneveltln 120 te Zeist en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Let's Work Today
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Let's Work Today is gevestigd op Cort van der Lindenlaan 9 te Zeist en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Dinsdag 14 februari 2023

Barbara Zorg
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Barbara Zorg is gevestigd op De Savornin Lohmanlaan 18 te Zeist en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Maandag 13 februari 2023

M.K. IJpelaar
Opgericht in Januari 2023

De onderneming M.K. IJpelaar is gevestigd op Cort van der Lindenlaan 5 te Zeist en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Het Goudhaantje Zeist B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Het Goudhaantje Zeist B.V. is gevestigd op Johan v Oldenbarneveltln 78 te Zeist en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Donderdag 2 februari 2023

Said Transport
Opgericht in November 2012

De vennootschap onder firma Said Transport is gevestigd op Troelstralaan 16 te Zeist en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Nassira Nurse
Opgericht in December 2022

De onderneming Nassira Nurse is gevestigd op Dr. A. Kuyperlaan 14 te Zeist en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent