Bedrijven in Zeist

Wil je weten welke bedrijven er in Zeist zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zeist.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Klusbedrijf Victor Veldman
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Klusbedrijf Victor Veldman is gevestigd op Johannes Wierlaan 24 te DEN DOLDER en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

SGC Beheer B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap SGC Beheer B.V. is gevestigd op Burgemeester Patijnlaan 105 te Zeist en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Verbeter de stad B.V.
Opgericht in Mei 2019

De besloten vennootschap Verbeter de stad B.V. is gevestigd op Burgemeester Patijnlaan 105 te Zeist en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Eve's Kinky Leather
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Eve's Kinky Leather is gevestigd op Slotlaan 297-1 te Zeist en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

LOTSY
Opgericht in Maart 2023

De onderneming LOTSY is gevestigd op Vijverhof 29 te DEN DOLDER en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Rademakers Raadgeving & Consultancy
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Rademakers Raadgeving & Consultancy is gevestigd op Spoorlaan 2BIS te Bosch en Duin en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Bedrijfsadvies van Hunnik
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Bedrijfsadvies van Hunnik is gevestigd op Bergweg 56 te Zeist en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

R.R. Ros Beheer B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap R.R. Ros Beheer B.V. is gevestigd op Hermelijnlaan 2 te DEN DOLDER en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Alamgir Bedrijfsdiensten
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Alamgir Bedrijfsdiensten is gevestigd op Prinses Marijkelaan 78 te Zeist en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Oumniazorg
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Oumniazorg is gevestigd op Brugakker 3234 te Zeist en is actief in de branche Thuiszorg.

Afwerkingsbedrijf KVS
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Afwerkingsbedrijf KVS is gevestigd op Jagerlaan 74 te Zeist en is actief in de branche stukadoors.

Caroline Hoogendijk Coaching en Begeleiding
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Caroline Hoogendijk Coaching en Begeleiding is gevestigd op Gandhilaan 97 te Zeist en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

BeInge coaching begeleiding training en interim-management
Opgericht in Maart 2023

De onderneming BeInge coaching begeleiding training en interim-management is gevestigd op Gruttolaan 1 te Zeist en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Marjet Visscher Art
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Marjet Visscher Art is gevestigd op Kwikstaartlaan 42Box A4835 te Zeist en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

CSA Solutions B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap CSA Solutions B.V. is gevestigd op Willem F. Smitlaan 9 te Zeist en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent