Bedrijfspanden in de buurt Staatsliedenkwartier

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Staatsliedenkwartier en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Dinsdag 17 mei 2022

Kantoorruimte Johan van Oldenbarneveltlaan 54 Zeist

Dit bedrijfspand op het adres Johan van Oldenbarneveltlaan 54 te Zeist is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1970. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 20 m² (in units vanaf 12 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 16 maart 2022

Kantoorruimte Johan van Oldenbarneveltlaan 44 Zeist

Dit bedrijfspand op het adres Johan van Oldenbarneveltlaan 44 te Zeist is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1958. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 145 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent