Bedrijfspanden in de buurt Staatsliedenkwartier

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Staatsliedenkwartier en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Woensdag 27 maart 2024

Winkelruimte Johan van Oldenbarneveltlaan 74 Zeist

Dit bedrijfspand op het adres Johan van Oldenbarneveltlaan 74 te Zeist is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1956. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 105 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 7 juli 2023

Bedrijfsruimte Johan van Oldenbarneveltlaan 62 Zeist

Dit bedrijfspand op het adres Johan van Oldenbarneveltlaan 62 te Zeist is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1959 met energielabel G. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.300 m² (in units vanaf 10 m²).

Bedrijfsruimte Johan van Oldenbarneveltlaan 110 Zeist

Dit bedrijfspand op het adres Johan van Oldenbarneveltlaan 110 te Zeist is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2009 met energielabel A++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 797 m².

Dinsdag 17 mei 2022

Kantoorruimte Johan van Oldenbarneveltlaan 54 Zeist

Dit bedrijfspand op het adres Johan van Oldenbarneveltlaan 54 te Zeist is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1970. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 20 m² (in units vanaf 12 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 16 maart 2022

Kantoorruimte Johan van Oldenbarneveltlaan 44 Zeist

Dit bedrijfspand op het adres Johan van Oldenbarneveltlaan 44 te Zeist is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1958. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 145 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement