Bedrijven in Meerpolder

Wil je weten welke bedrijven er in Meerpolder zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Meerpolder.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Hoeve Magdalena Soetermeer B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Hoeve Magdalena Soetermeer B.V. is gevestigd op Meerpolder 22 te Zoetermeer en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Groots Polder B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Groots Polder B.V. is gevestigd op Meerpolder 22 te Zoetermeer en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Vrijdag 21 april 2023

Verhoog Rundvee Meerpolder B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Verhoog Rundvee Meerpolder B.V. is gevestigd op Meerpolder 34 te Zoetermeer en is actief in de branche Fokken en houden van runderen (geen melkvee).

Dinsdag 14 februari 2023

The Falcon Chain B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap The Falcon Chain B.V. is gevestigd op Broekwegkade 17 te Zoetermeer en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

The Falcon Chain Holding B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap The Falcon Chain Holding B.V. is gevestigd op Broekwegkade 17 te Zoetermeer en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 13 april 2022

De Leliehoeve B.V.
Opgericht in Maart 2022

De besloten vennootschap De Leliehoeve B.V. is gevestigd op Meerpolder 29 te Zoetermeer en is actief in de branche Verhuur van overige woonruimte.

Woensdag 23 februari 2022

Stichting De Lelie
Opgericht in Januari 2022

De stichting Stichting De Lelie is gevestigd op Meerpolder 29 te Zoetermeer en is actief in de branche Welzijnswerk voor ouderen.

Vrijdag 10 september 2021

Groots Medical Device Expert B.V.
Opgericht in Februari 2021

De besloten vennootschap Groots Medical Device Expert B.V. is gevestigd op Meerpolder 20 te Zoetermeer en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Groots Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2021

De besloten vennootschap Groots Holding B.V. is gevestigd op Meerpolder 20 te Zoetermeer en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 1 april 2021

Groots Medical Device Expert
Opgericht in Februari 2021

De onderneming Groots Medical Device Expert is gevestigd op Meerpolder 20 te Zoetermeer en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

E. de Groot Services
Opgericht in Januari 2021

De onderneming E. de Groot Services is gevestigd op Meerpolder 27 te Zoetermeer en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

Woensdag 24 maart 2021

Parkour Disciplines Zoetermeer B.V.
Opgericht in December 2020

De besloten vennootschap Parkour Disciplines Zoetermeer B.V. is gevestigd op Meerpolder 2 te Zoetermeer en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Parkour Disciplines Nederland B.V.
Opgericht in December 2020

De besloten vennootschap Parkour Disciplines Nederland B.V. is gevestigd op Meerpolder 2 te Zoetermeer en is actief in de branche Organiseren van sportevenementen.

Woensdag 29 april 2020

Carpe Diem NLD
Opgericht in Oktober 2014

De vennootschap onder firma Carpe Diem NLD is gevestigd op Middelweg 5 te Zoetermeer en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Dinsdag 21 januari 2020

Gewoon Leuk Natuurlijk V.O.F.
Opgericht in Januari 2020

De vennootschap onder firma Gewoon Leuk Natuurlijk V.O.F. is gevestigd op Meerpolder 27 te Zoetermeer en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement