Bedrijven in Nederhoven

Wil je weten welke bedrijven er in Nederhoven zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nederhoven.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

C.S Allround Service
Opgericht in April 2024

De onderneming C.S Allround Service is gevestigd op Fazantplein 71 te Zwijndrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Hosgoren
Opgericht in April 2024

De onderneming Hosgoren is gevestigd op Duivenvoorde 217 te Zwijndrecht en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

CK Paradijs Zorg
Opgericht in April 2024

De onderneming CK Paradijs Zorg is gevestigd op Meerkoetstraat 4 te Zwijndrecht en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Ahmad AL Hinbarji
Opgericht in April 2024

De onderneming Ahmad AL Hinbarji is gevestigd op IJsvogelplein 47 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Woensdag 24 april 2024

Prime Secure B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Prime Secure B.V. is gevestigd op Moermond 68 te Zwijndrecht en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

RVCI
Opgericht in April 2024

De onderneming RVCI is gevestigd op Hillenraad 5 te Zwijndrecht en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

La Vi
Opgericht in Maart 2024

De onderneming La Vi is gevestigd op Singraven 19 te Zwijndrecht en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

Happypet
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Happypet is gevestigd op Drakensteijn 2 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Godek Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Godek Holding B.V. is gevestigd op Moermond 68 te Zwijndrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

superschilderbedrijf
Opgericht in Augustus 2023

De vennootschap onder firma superschilderbedrijf is gevestigd op Drakensteijn 2 te Zwijndrecht en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Resell by Jer
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Resell by Jer is gevestigd op Toutenburg 7 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Klusbedrijf Harley Kortlever
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Klusbedrijf Harley Kortlever is gevestigd op Kerkweg 7 te Zwijndrecht en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Balhesse cleaning
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Balhesse cleaning is gevestigd op Koolmeesstraat 9 te Zwijndrecht en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

AI Sales Star
Opgericht in Februari 2024

De onderneming AI Sales Star is gevestigd op Leeuwerikplein 61 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Woensdag 10 april 2024

Taktyle Music & Art
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Taktyle Music & Art is gevestigd op Groenendaal 20 te Zwijndrecht en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Buurten in Nederhoven

Meer nieuws in Nederhoven

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement