Bedrijven in Moermond-Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Moermond-Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Moermond-Zuid.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Prime Secure B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Prime Secure B.V. is gevestigd op Moermond 68 te Zwijndrecht en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Happypet
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Happypet is gevestigd op Drakensteijn 2 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Godek Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Godek Holding B.V. is gevestigd op Moermond 68 te Zwijndrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

superschilderbedrijf
Opgericht in Augustus 2023

De vennootschap onder firma superschilderbedrijf is gevestigd op Drakensteijn 2 te Zwijndrecht en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Woensdag 10 april 2024

Handyman Fisker
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Handyman Fisker is gevestigd op Rijnestein 10 te Zwijndrecht en is actief in de branche Reparatie van specifieke auto-onderdelen.

Dinsdag 23 januari 2024

FabulashhouseSC
Opgericht in Januari 2024

De onderneming FabulashhouseSC is gevestigd op Moermond 156 te Zwijndrecht en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Donderdag 11 januari 2024

RJZ Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap RJZ Holding B.V. is gevestigd op Everstein 4 te Zwijndrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

R&T Warehousing B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap R&T Warehousing B.V. is gevestigd op Everstein 4 te Zwijndrecht en is actief in de branche Opslag in distributiecentra en overige opslag (niet in tanks, koelhuizen e.d.).

Jazzy's Initiative
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Jazzy's Initiative is gevestigd op Hinderstein 4 te Zwijndrecht en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Donderdag 24 augustus 2023

superschilderbedrijf
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming superschilderbedrijf is gevestigd op Drakensteijn 2 te Zwijndrecht en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Rijschool Stripes
Opgericht in December 2021

De vennootschap onder firma Rijschool Stripes is gevestigd op Moermond 28 te Zwijndrecht en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

Maandag 10 juli 2023

MWH Klus- en onderhoudsbedrijf
Opgericht in Mei 2023

De onderneming MWH Klus- en onderhoudsbedrijf is gevestigd op Everstein 25 te Zwijndrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Guiding Stones
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Guiding Stones is gevestigd op Gunterstein 7 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 15 juni 2023

Klusbedrijf M. Opmeer
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Klusbedrijf M. Opmeer is gevestigd op Groenestein 16 te Zwijndrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Donderdag 2 februari 2023

van Hooijdonk service & onderhoud
Opgericht in Januari 2023

De onderneming van Hooijdonk service & onderhoud is gevestigd op Rijnestein 5 te Zwijndrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Buurten in Nederhoven

Meer nieuws in Moermond-Zuid

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement