Bedrijven in Vogelbuurt-West

Wil je weten welke bedrijven er in Vogelbuurt-West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Vogelbuurt-West.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

CK Paradijs Zorg
Opgericht in April 2024

De onderneming CK Paradijs Zorg is gevestigd op Meerkoetstraat 4 te Zwijndrecht en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Woensdag 24 april 2024

Klusbedrijf Harley Kortlever
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Klusbedrijf Harley Kortlever is gevestigd op Kerkweg 7 te Zwijndrecht en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Balhesse cleaning
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Balhesse cleaning is gevestigd op Koolmeesstraat 9 te Zwijndrecht en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

Maandag 18 maart 2024

Stichting Herdenking Slachtoffers 2e wereldoorlog Nederlands-Indi?
Opgericht in Januari 2024

De stichting Stichting Herdenking Slachtoffers 2e wereldoorlog Nederlands-Indi? is gevestigd op Merelstraat 80 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Donderdag 1 februari 2024

SHS Holding B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap SHS Holding B.V. is gevestigd op Laan van Nederhoven 22 te Zwijndrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Opilet Holding B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Opilet Holding B.V. is gevestigd op Laan van Nederhoven 22 te Zwijndrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 11 januari 2024

Est?e Mo?se
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Est?e Mo?se is gevestigd op Koolmeesstraat 5 te Zwijndrecht en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Sjaane's Thuiszorg
Opgericht in November 2023

De onderneming Sjaane's Thuiszorg is gevestigd op Kerkweg 43 te Zwijndrecht en is actief in de branche Thuiszorg.

HK sales
Opgericht in November 2023

De onderneming HK sales is gevestigd op Kerkweg 7 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 13 december 2023

CHV Cloud Commerce
Opgericht in November 2023

De onderneming CHV Cloud Commerce is gevestigd op Laan van Nederhoven 19 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 12 september 2023

Mike At Work
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Mike At Work is gevestigd op Koekoekstraat 47 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Donderdag 24 augustus 2023

Mastera Jewelry
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Mastera Jewelry is gevestigd op Karekietstraat 10 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 25 juli 2023

Swindrecht Holding B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Swindrecht Holding B.V. is gevestigd op Koekoekstraat 23 te Zwijndrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

SWMT B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap SWMT B.V. is gevestigd op Laan van Nederhoven 56 te Zwijndrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Maandag 10 juli 2023

Engistaff B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Engistaff B.V. is gevestigd op Koekoekstraat 70 te Zwijndrecht en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Buurten in Nederhoven

Meer nieuws in Vogelbuurt-West

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement