Bedrijven in Achterlindtsestraat

Wil je weten welke bedrijven er in Achterlindtsestraat zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Achterlindtsestraat.

Filter Filter

Dinsdag 23 mei 2023

Prosper Care
Opgericht in April 2023

De onderneming Prosper Care is gevestigd op Lindtsedijk 221 te Zwijndrecht en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Donderdag 4 augustus 2022

SFI Support
Opgericht in Juli 2022

De onderneming SFI Support is gevestigd op Lindtsedijk 237 te Zwijndrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Vrijdag 9 oktober 2020

Saskia's onderhoud
Opgericht in Augustus 2020

De onderneming Saskia's onderhoud is gevestigd op Lindtsedijk 227 te Zwijndrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Vrijdag 4 oktober 2019

SK-Onderhoud
Opgericht in September 2019

De onderneming SK-Onderhoud is gevestigd op Lindtsedijk 227 te Zwijndrecht en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Maandag 9 september 2019

Emma speelgoed
Opgericht in Augustus 2019

De onderneming Emma speelgoed is gevestigd op Lindtsedijk 229 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vrijdag 27 oktober 2017

GIOnderhoud
Opgericht in Oktober 2017

De onderneming GIOnderhoud is gevestigd op Lindtsedijk 227 te Zwijndrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Donderdag 1 januari 2015

Betontech Bouw B.V.
Opgericht in April 2014

De besloten vennootschap Betontech Bouw B.V. is gevestigd op Lindtsedijk 223 te ZWIJNDRECHT en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Folugo Car Design
Opgericht in April 2013

De onderneming Folugo Car Design is gevestigd op Lindtsedijk 219 te Zwijndrecht en is actief in de branche Groothandel en handelsbemiddeling in auto-onderdelen en -accessoires.

D. Boonstoppel Afbouw
Opgericht in Maart 2013

De onderneming D. Boonstoppel Afbouw is gevestigd op Lindtsedijk 227 te Zwijndrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

H.I. Geluidstechniek
Opgericht in April 2013

De onderneming H.I. Geluidstechniek is gevestigd op Lindtsedijk 273 te Zwijndrecht en is actief in de branche Verhuur van overige consumentenartikelen.

Dierenpension en Opvangcentrum De Lindt
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Dierenpension en Opvangcentrum De Lindt is gevestigd op Lindtsedijk 241 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Firma G.C.P. van Nes
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Firma G.C.P. van Nes is gevestigd op Lindtsedijk 237 te Zwijndrecht en is actief in de branche Teelt van overige eenjarige gewassen.

S by S
Opgericht in Maart 2013

De onderneming S by S is gevestigd op Lindtsedijk 223 te Zwijndrecht en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

Buurten in Verspreide bebouwing

Meer nieuws in Achterlindtsestraat

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement