Bedrijven in Kijfhoek

Wil je weten welke bedrijven er in Kijfhoek zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kijfhoek.

Filter Filter

Donderdag 15 juni 2023

Stichting Roodborst
Opgericht in Mei 2023

De stichting Stichting Roodborst is gevestigd op Veerweg 8 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Tortoise Holding B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Tortoise Holding B.V. is gevestigd op Veerweg 8 te Zwijndrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Donderdag 10 november 2022

Bedeco Klus- en Afbouwbedrijf
Opgericht in September 2022

De onderneming Bedeco Klus- en Afbouwbedrijf is gevestigd op Lindtsebenedendijk 187 te Zwijndrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Donderdag 1 april 2021

CMK Personal Holding B.V.
Opgericht in Maart 2021

De besloten vennootschap CMK Personal Holding B.V. is gevestigd op Kijfhoek 39 te Zwijndrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Marion orthopedagoog en onderwijskundig adviseur
Opgericht in September 2020

De onderneming Marion orthopedagoog en onderwijskundig adviseur is gevestigd op Kijfhoek 39 te Zwijndrecht en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Eemstein
Opgericht in Februari 2021

De onderneming Eemstein is gevestigd op Munnikensteeg 65 te Zwijndrecht en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Vrijdag 27 november 2020

L. van Sliedregt
Opgericht in Oktober 2020

De onderneming L. van Sliedregt is gevestigd op Kijfhoek 16 te Zwijndrecht en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Vrijdag 9 oktober 2020

A. Drinkwaard Metaalbewerking
Opgericht in Augustus 2020

De onderneming A. Drinkwaard Metaalbewerking is gevestigd op Lindtsebenedendijk 187 te Zwijndrecht en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Dinsdag 4 februari 2020

D'Artagnan Leef en Werkklimaat Management B.V.
Opgericht in Januari 2020

De besloten vennootschap D'Artagnan Leef en Werkklimaat Management B.V. is gevestigd op Munnikensteeg 55 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 26 november 2019

N Holding B.V.
Opgericht in November 2019

De besloten vennootschap N Holding B.V. is gevestigd op Kijfhoek 39 te Zwijndrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 11 november 2019

Qualia C.V.
Opgericht in Oktober 2019

De commanditaire vennootschap Qualia C.V. is gevestigd op Kijfhoek 39 te Zwijndrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Bora Bora C.V.
Opgericht in Oktober 2019

De commanditaire vennootschap Bora Bora C.V. is gevestigd op Kijfhoek 39 te Zwijndrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 23 oktober 2019

Stichting Beheer Bora Bora
Opgericht in Oktober 2019

De stichting Stichting Beheer Bora Bora is gevestigd op Kijfhoek 39 te Zwijndrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Beheer Qualia
Opgericht in Oktober 2019

De stichting Stichting Beheer Qualia is gevestigd op Kijfhoek 39 te Zwijndrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 3 juli 2019

Develview B.V.
Opgericht in Juni 2019

De onderneming Develview B.V. is gevestigd op Kijfhoek 15 te Zwijndrecht en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Buurten in Verspreide bebouwing

Meer nieuws in Kijfhoek

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement