Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Wijthmen

Wil je weten welke bedrijven er in Wijthmen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Wijthmen.

In Wijthmen zoek ik een:

  Vrijdag 15 januari 2016

  Rizzo's
  Opgericht in november 2015

  De onderneming Rizzo's is gevestigd op Heinoseweg 51 te ZWOLLE en is actief in de branche Handelsbemiddeling in hout, vlakglas, sanitair en bouwmaterialen.

  Zwolle » Marsweteringlanden » Wijthmen » 8026PB
  Kosse bouwkundige dienstverlening
  Opgericht in november 2015

  De onderneming Kosse bouwkundige dienstverlening is gevestigd op Oude Wythemerweg 4 te ZWOLLE en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Zwolle » Marsweteringlanden » Wijthmen » 8026PG

  Donderdag 1 januari 2015

  GB Juristen
  Opgericht in januari 2015

  De onderneming GB Juristen is gevestigd op Heinoseweg 8-2 te ZWOLLE en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

  Zwolle » Marsweteringlanden » Wijthmen » 8026PC
  H?lsmann
  Opgericht in april 2014

  De onderneming H?lsmann is gevestigd op Woestijnenweg 20 te ZWOLLE en is actief in de branche Fokken en houden van runderen (geen melkvee).

  Zwolle » Marsweteringlanden » Wijthmen » 8026PJ
  T.Hulsmann-dienstverlening
  Opgericht in april 2013

  De onderneming T.Hulsmann-dienstverlening is gevestigd op Woestijnenweg 20 te Zwolle en is actief in de branche Grondverzet.

  Zwolle » Marsweteringlanden » Wijthmen » 8026PJ
  Stichting Herman Brood Experience
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Stichting Herman Brood Experience is gevestigd op Veldhoekweg 16 te Zwolle en is actief in de branche Overige belangen- en ideƫle organisaties; hobbyclubs.

  Zwolle » Marsweteringlanden » Wijthmen » 8026PL
  Karba Rekreatiecentrum B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Karba Rekreatiecentrum B.V. is gevestigd op Heinoseweg 10B te Zwolle en is actief in de branche Sportaccommodaties.

  Zwolle » Marsweteringlanden » Wijthmen » 8026PC
  HET PLATTE VLAK
  Opgericht in april 2013

  De onderneming HET PLATTE VLAK is gevestigd op Woestijnenweg 2 te Zwolle en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Zwolle » Marsweteringlanden » Wijthmen » 8026PJ
  Kinderdagverblijf Boem Boem
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Kinderdagverblijf Boem Boem is gevestigd op Heinoseweg 59 te Zwolle en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

  Zwolle » Marsweteringlanden » Wijthmen » 8026PB
  Stichting De Hofstee
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Stichting De Hofstee is gevestigd op Oude Wythemerweg 2 te Zwolle en is actief in de branche Overige aanbieders van gezondheidszorg zonder overnachting en gezondheidsondersteunende diensten.

  Zwolle » Marsweteringlanden » Wijthmen » 8026PG
  Stichting voor Protestants Christelijk Onderwijs te Wijthmen
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Stichting voor Protestants Christelijk Onderwijs te Wijthmen is gevestigd op Veldhoekweg 35 te Zwolle en is actief in de branche Primair en speciaal onderwijs.

  Zwolle » Marsweteringlanden » Wijthmen » 8026PK

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Wijthmen

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?