Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws over Zwolle

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Zwolle. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Zwolle op onderwerp:

  Politie pakt verdachte van gewelddadige beroving
  Vrijdag 8 december 2017 om 11:49

  Zwolle - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 17-jarige inwoner van Zwolle aangehouden. Hij wordt verdacht van het onder bedreiging van een vuurwapen wegnemen van kleding uit een winkel aan de Sassenstraat in Zwolle. Het incident vond plaats omstreeks 18.10 uur. Hij bedreigde de medewerker, die op dat moment alleen in de winkel was. Niemand raakte gewond.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidOverval
  Roemeens stel aangehouden voor winkeldiefstallen
  Woensdag 6 december 2017 om 11:54

  Zwolle Groningen - In een winkel aan het Maagjesbolwerk werd op dinsdagmiddag 5 december een Roemeens stel van 28 en 33 jaar aangehouden voor winkeldiefstal. Het personeel herkende het stel van een winkeldiefstal dezelfde ochtend in Groningen bij een filiaal van dezelfde keten. Hierbij had het stel een iPhone weggenomen zonder af te rekenen. Beelden van het stel werden daarop gedeeld met andere filialen. Toen het stel rond 14.45 uur bij de Zwolse vestiging binnen kwam lopen, hield het personeel hen meteen goed in de gaten. Ook hier probeerde het stel een zelfde dure iPhone weg te nemen, maar werd bij het verlaten van de winkel door de beveiliging aangehouden.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidDiefstal
  Maaltijdbezorger beroofd door drietal
  Woensdag 6 december 2017 om 10:28

  Zwolle - Een 17-jarige maaltijdbezorger werd op dinsdagavond 5 december door drie onbekende jongemannen beroofd van zijn portemonnee op de Vornkenstraat. De bezorger had om 19.00 uur net een maaltijd bezorgd en wilde op zijn scooter stappen toen de drie kwamen aanrennen vanuit de Mombaerstraat. Nadat ze zijn portemonnee afhandig hadden gemaakt, gingen ze er rennend vandoor in de richting van de Van Schoonhovenstraat.

  ZwolleDiezerpoortHogenkampOverval
  Politie zoekt getuigen en doorgereden fietser na ongeval
  Maandag 27 november 2017 om 13:17

  Zwolle - De politie in Zwolle is op zoek naar getuigen, maar ook een fietser die is doorgereden na een ongeval dat plaatsvond op de Nieuwe Deventerweg op woensdag 15 november. Een andere fietser raakte daarbij gewond.

  ZwolleIttersum
  Mannen aangehouden met inbrekerswerktuigen
  Woensdag 22 november 2017 om 14:15

  Zwolle - Tijdens controles de afgelopen dagen zijn onder andere in Ede en Zwolle meerdere verdachten aangehouden wegens het aantreffen van inbrekerswerktuigen.

  ZwolleOverval
  Man opgepakt in onderzoek naar aanranding
  Dinsdag 21 november 2017 om 13:48

  Zwolle - In een onderzoek naar de aanranding van een jonge vrouw in juni van dit jaar in Zwolle heeft de politie een verdachte opgepakt. Het gaat om een 51-jarige man uit Assen.

  ZwolleAalandenAalanden-Midden
  Inbraak in stationskiosk, verdachten aangehouden
  Maandag 20 november 2017 om 10:30

  Zwolle - De politie heeft afgelopen nacht twee mannen aangehouden na een inbraak bij een kiosk op het station in Zwolle. Rond kwart over vier kwam er een melding binnen dat er werd ingebroken. Binnen twee minuten waren agenten op het station.

  ZwolleAssendorpInbraak
  Getuigen geven kentekens door, vermoedelijke inbrekers opgepakt
  Dinsdag 24 oktober 2017 om 10:24

  Lathum, Zwolle - Dankzij alerte getuigen heeft de politie gisteren drie verdachten aan kunnen houden na twee inbraken in huizen in Lathum en Zwolle. In beide gevallen konden agenten de verdachten achterhalen dankzij de kentekens die getuigen doorgaven. Vaak roept de politie op om bij verdachte situaties 112 te bellen, hier blijkt dat dit heel goed werkt.

  ZwolleWipstrikWipstrik-ZuidInbraak
  Politie houdt zakkenrollers aan
  Zondag 24 september 2017 om 10:03

  Zwolle - Agenten hielden op zondag 24 september op de Grote Markt een 32-jarige man uit Hoogeveen en een 18-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan. De twee worden ervan verdachte dat ze korte tijd daarvoor iemand beroofden bij de Kamperpoortenbrug. Door snel de informatie te delen en gebruik te maken van camerabeelden in de binnenstad kon de politie de twee snel traceren.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidDiefstal
  Update onderzoek naar ongeregeldheden station Zwolle
  Zaterdag 23 september 2017 om 17:56

  Zwolle - De politie heeft zaterdag alle 46 verdachten van de ongeregeldheden op station Zwolle verhoord. De groep werd aangehouden nadat ze vrijdagavond 22 september vernielingen aanrichtten aan een treinwagon.

  ZwolleVernieling
  Politie voorkomt confrontatie tussen hooligans, 46 personen aangehouden
  Zaterdag 23 september 2017 om 11:05

  Zwolle - Door snel en groot inzetten van mankracht uit de regio voorkwam de politie in Zwolle vrijdagavond 22 september dat hooligans van PEC Zwolle en Go Ahead Eagles elkaar konden treffen. Er werden 46 personen aangehouden.

  ZwolleMishandeling
  Verdachte van brandstichting Italiaans restaurant Nieuwstraat aangehouden
  Zaterdag 16 september 2017 om 10:46

  Zwolle - Op vrijdag 15 september is na een overleveringsprocedure een 53-jarige man als verdachte aangehouden voor de brandstichting op vrijdag 5 mei in de Nieuwstraat. De recherche zet het onderzoek voort.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-NoordBrand
  Drietal aangehouden voor mishandeling vrouw
  Donderdag 14 september 2017 om 11:51

  Zwolle - Drie jongens van 14 en 15 uit Zwolle en een 16/jarige inwoner van Wolvega werden op woensdagmiddag 13 september aangehouden op de Oldermannenlaan. De drie worden er van verdacht een 20-jarige inwoonster van Zwolle te hebben mishandeld.

  ZwolleIttersumGerenMishandeling
  Snelle aanhouding inbreker
  Zondag 10 september 2017 om 09:34

  Zwolle - Agenten in Zwolle hielden op zondag 10 september op de Oosterlaan ongeveer vijf minuten na een melding van een woninginbraak een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan.

  ZwolleAssendorpStationsbuurtDiefstal
  Beroving in Potgieterpark; politie zoekt getuigen
  Donderdag 7 september 2017 om 14:29

  Zwolle - Donderdagavond rond 17.45 uur kreeg de politie een melding van de regionale meldkamer dat er in het Potgieterpark in Zwolle twee jongens met een vuurwapen bedreigd zouden zijn en beroofd.

  ZwolleAalandenAalanden-MiddenOverval
  Politie rekent verdachten met gestolen fietsen in
  Dinsdag 5 september 2017 om 12:36

  Zwolle, Enschede - De politie heeft maandagmiddag een 45-jarige man uit Zwolle aangehouden. Hij wordt verdacht van heling van een elektrische fiets. Surveillerende agenten zagen de fiets staan en het viel hen op dat het originele slot was verwijderd. Dit was voor hen de tricker om post in te nemen.

  ZwolleBinnenstadBinnenstad-ZuidDiefstal
  Dankzij alerte getuige is een vandaal op heterdaad aangehouden
  Vrijdag 25 augustus 2017 om 12:02

  Zwolle - Politie vermoedt dat de man ook verantwoordelijk is voor andere vernielingen door het aanbrengen van graffiti, waaronder de Peperbus en het pand van Leger des Heils.

  ZwolleAssendorpStationsbuurtVernieling
  Zaken in Onder de Loep van 24 augustus
  Dinsdag 22 augustus 2017 om 13:41

  Zwolle, Almelo, Haaksbergen, Lonneker - Deze week in Onder de Loep weer zaken met goede camerabeelden. Onder de Loep wordt tweewekelijks op donderdagavond bij RTV Oost uitgezonden vanaf 17.45 uur en zal daarna elk uur worden herhaald.


  Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht' of 'Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.

  ZwolleAalandenAalanden-MiddenDiefstal
  Vrouw overleden bij verkeersongeval
  Donderdag 17 augustus 2017 om 10:40

  Zwolle - De politie is een onderzoek gestart naar een verkeersongeval met dodelijke afloop op de Heinoseweg (N35) in Zwolle op woensdag 16 augustus rond 20.35 uur; daarbij kwam een 40-jarige vrouw uit Zwolle om het leven.

  ZwolleMarsweteringlanden(Verkeers)ongeval
  Maaltijdbezorger overvallen
  Zondag 13 augustus 2017 om 10:05

  Zwolle - Daders dreigden met een mes en dwongen de maaltijdbezorger zijn geld af te geven.

  ZwolleDiezerpoortBollebiesteOverval

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk