Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws over Zwolle

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Zwolle. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Zwolle op onderwerp:

  Duo aangehouden voor mishandeling na aanrijding
  1 uur en 20 minuten geleden

  Zwolle - Twee mannen van 22 en 40 jaar uit Zwolle werden op vrijdagavond 16 maart aangehouden op de Assendorperdijk. De twee worden er van verdacht eerder die avond, rond 18.20 uur een 48-jarige plaatsgenoot te hebben mishandeld nadat ze deze hadden aangereden op de Van Wevelinkhovenstraat. Daarna gingen de twee er met hun auto vandoor maar konden later worden aangehouden. De twee werden ingesloten op het bureau.

  ZwolleAssendorp(Verkeers)ongeval
  Aanhouding vermoedelijke inbreker
  Dinsdag 13 maart 2018 om 16:13

  Zwolle - Afgelopen nacht heeft de politie in Zwolle ene man aangehouden die wordt verdacht van betrokkenheid bij een inbraak. Het gaat om een inbraak bij een huis in Zwolle, eind januari. De politie had de verdachte al op het oog, bij een controle kon hij aangehouden worden.

  ZwolleHoltenbroekHoltenbroek IInbraak
  Twee nieuwe aanhoudingen voor schietincident Biezenknoppen
  Vrijdag 9 maart 2018 om 10:12

  Zwolle - Op maandag 5 maart zijn twee personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident aan de Biezenknoppen op woensdag 24 januari jl. Het betreffen een 25-jarige vrouw uit Zwolle en een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

  ZwolleStadshagenMilligenSchietincident
  Zaken in Onder de Loep van 8 maart
  Donderdag 8 maart 2018 om 18:00

  Zwolle, Enschede, Holtheme, Almelo, Nieuwleusen, Deventer - Deze week in Onder de Loep weer zaken met goede camerabeelden. Onder de Loep wordt tweewekelijks op donderdagavond bij RTV Oost uitgezonden vanaf 17.45 uur en zal daarna elk uur worden herhaald.


  Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht en Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.

  ZwolleBerkumTolhuislandenDiefstal
  Politie onderzoekt straatroof
  Donderdag 8 maart 2018 om 09:13

  Zwolle - De politie is een onderzoek gestart naar een straatroof, die plaatsvond op woensdag 7 maart rond 07.20 uur op de Timorstraat in Zwolle.

  ZwolleDiezerpoortIndischebuurtOverval
  Vier nieuwe aanhoudingen in zaak mishandelde voetbaltrainer
  Woensdag 7 maart 2018 om 13:57

  Zwolle - De afgelopen periode zijn vier personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling van een voetbaltrainer op het voetbalveld op 14 februari jl. Een geweldincident waarbij veel onrust is ontstaan. Hiermee komt het totaal aantal aanhoudingen in deze zaak op vijf.

  ZwollePoort van ZwolleBedrijventerrein Voorst-AMishandeling
  Man aangehouden voor mishandeling voetbaltrainer
  Vrijdag 23 februari 2018 om 12:36

  Zwolle - Een 18-jarige man uit Dordrecht is donderdagavond 22 februari aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling van een voetbaltrainer op 14 februari bij voetbalclub SV Zwolle. De man is voor nader onderzoek ingesloten.

  ZwolleAalandenAalanden-ZuidMishandeling
  Tip alerte burger leidt tot aanhouding
  Maandag 19 februari 2018 om 15:52

  Zwolle - Zondagavond 18 februari is een 38-jarige Zwollenaar aangehouden op verdenking van vernieling van een autoruit en poging tot diefstal uit auto. De politie kwam de man op het spoor na een tip van een oplettende burger.

  ZwolleAssendorpDiefstal
  Identiteit slachtoffer Zwolle vastgesteld
  Maandag 19 februari 2018 om 13:41

  Zwolle - Het rechercheonderzoek op de locatie Van Zuylenware gaat vandaag verder en de identiteit van het slachtoffer is vastgesteld.

  ZwolleIttersumIttersumerlandenVermissing
  Politie vindt stoffelijk overschot in de woning Van Zuylenware
  Zondag 18 februari 2018 om 11:53

  Zwolle - Op zaterdag 17 februari heeft de politie tijdens het onderzoek in de woning een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie gaat uit van een misdrijf. Het onderzoek in de woning zal vandaag worden voorgezet.

  ZwolleIttersumIttersumerlandenVermissing
  Politie start rechercheonderzoek naar aanleiding van een zorgelijke vermissing
  Zaterdag 17 februari 2018 om 16:50

  Zwolle - Op woensdag 14 februari kreeg de politie kennis van een zorgelijke vermissing van een 38-jarige man uit Zwolle. Er werd al sinds 7 a 8 februari niets meer gezien of gehoord van de man. De recherche doet onderzoek.

  ZwolleVermissing
  Woningoverval in onderzoek
  Donderdag 15 februari 2018 om 10:48

  Zwolle - Woensdag tussen 09.30 en 10.00 uur vond een woningoverval plaats aan de Biesbosch. Een onbekende man belde bij de woning aan en duwde de 72-jarige bewoner naar binnen toen deze de deur opende. De overvaller ging er met een geldbedrag vandoor. De gewaarschuwde politie kwam ter plaatse en startte meteen een onderzoek.

  ZwolleAalandenAalanden-ZuidOverval
  Snelle reactie bij inbraakmelding basisschool leidt tot aanhouding heterdaad
  Woensdag 7 februari 2018 om 10:41

  Zwolle - In de nacht van dinsdag op woensdag 7 februari kregen agenten de opdracht naar de Bachlaan te gaan. Bij een basisschool ging het alarm af. Ze waren snel ter plaatse en zagen dat een ruit kapot was. Na het zoeken met een politiehond in het pand kon een verdachte op heterdaad worden aangehouden.

  ZwolleHoltenbroekInbraak
  Tweede verdachte aangehouden voor schietincident Biezenknoppen
  Vrijdag 26 januari 2018 om 14:03

  Zwolle - Een 22-jarige man uit Zwolle is donderdag 25 januari aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident aan de Biezenknoppen . De man meldde zich donderdag op het bureau aan de Koggelaan en is voor nader onderzoek ingesloten.

  ZwolleAssendorpHanzelandSchietincident
  Aanhouding na schietincident
  Woensdag 24 januari 2018 om 10:11

  Zwolle - Na een schietincident dinsdagnacht aan de Biezenknoppen in de wijk Stadshagen in Zwolle heeft de politie een verdachte aangehouden. Het gaat om een 27-jarige inwoner van de stad. Bij het schietincident is voor zover nu bekend verder niemand gewond geraakt.

  ZwolleStadshagenMilligenSchietincident
  Onbekend tweetal probeert scooter te roven
  Woensdag 17 januari 2018 om 14:58

  Zwolle - Twee onbekende jongens hebben op dinsdagavond 16 januari geprobeerd een 19-jarige Zwollenaar te beroven van zijn scooter. Het slachtoffer reed rond 20.35 uur over de Biezenknoppen richting de Bultkroos toen twee onbekende jongens hem de doorgang beletten. Onder bedreiging van een mes probeerden ze hem zijn scooter afhandig te maken. Nadat hij dit weigerde, gingen de twee er lopend vandoor richting de Mattenbies.

  ZwolleStadshagenMilligenOverval
  Politie heeft onderzoek woningbrand Talentenplein afgerond, geen misdrijf
  Maandag 8 januari 2018 om 14:36

  Zwolle - Bij een brand op zaterdag 6 januari in een appartementencomplex aan het Talentenplein is een man ernstig gewond geraakt en vijf anderen werden behandeld in verband met ademhalingsproblemen. De politie heeft een misdrijf uitgesloten.

  ZwolleDiezerpoortHet NoordenBrand
  Man vernielt ruim 35 auto’s
  Donderdag 28 december 2017 om 09:52

  Zwolle - Woensdag 27 december rond 15.45 uur heeft de politie op de Nijverheidsweg in Zwolle een 37-jarige man uit Zwolle aangehouden wegen vernieling van auto’s. De man is meegenomen naar het bureau voor verhoor.

  ZwolleHoltenbroekHoltenbroek IVVernieling
  Melding van oplettende burger leidt tot aanhouding autokraker
  Woensdag 20 december 2017 om 10:28

  Zwolle - In de nacht van dinsdag op woensdag 20 december konden agenten door melding van een alerte burger een autokraker in de kraag vatten. De verdachte werd met buit en al overgebracht naar het bureau.

  ZwolleBerkumBerkumDiefstal
  Aanhouding voor inrijden op fietsster
  Dinsdag 19 december 2017 om 13:33

  Zwolle - Maandag hield de politie in een onderzoek naar het inrijden met een scooter op een fietsster een 25-jarige Zwollenaar als verdachte aan. De man zit ingesloten voor verhoor.

  ZwolleHoltenbroek

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk