Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Zwolle

Wil je weten welke bedrijven er in Zwolle zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zwolle.

In Zwolle zoek ik een:

  OSPEX B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap OSPEX B.V. is gevestigd op Ossenmarkt 7 te Zwolle en is actief in de branche Restaurants.

  8011MRZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Zware Mannen Dispuut LOOD
  november 2017

  De vereniging Zware Mannen Dispuut LOOD is gevestigd op Katerdijk 7 te Zwolle en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

  8011BKZwolleKamperpoort-VeeralleeKamperpoort
  Leiqo B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Leiqo B.V. is gevestigd op Pergolesistraat 50 te Zwolle en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  8031VTZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
  Stichting AIVJED
  november 2017

  De stichting Stichting AIVJED is gevestigd op Popovstraat 52 te Zwolle en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

  8013RKZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid
  G. van Dooremolen Consultancy en Advies B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap G. van Dooremolen Consultancy en Advies B.V. is gevestigd op Brekken 38 te Zwolle en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

  8032XKZwolleAalandenAalanden-Noord
  Dooremolen Holding B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Dooremolen Holding B.V. is gevestigd op Brekken 38 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  8032XKZwolleAalandenAalanden-Noord
  Bewonersvereniging De Wijzen
  november 2017

  De vereniging Bewonersvereniging De Wijzen is gevestigd op Wiegersmastraat 12 te Zwolle en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  8044PSZwolleStadshagenBreecamp
  Den Bergh Ontwikkeling B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Den Bergh Ontwikkeling B.V. is gevestigd op Menno van Coehoornsingel 16 te Zwolle en is actief in de branche Projectontwikkeling.

  8011XAZwolleBinnenstadNoordereiland
  Virtual Business B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Virtual Business B.V. is gevestigd op Turnhoutsweg 3 te Zwolle en is actief in de branche Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.

  8041ANZwollePoort van ZwolleSpoolde
  VvE bedrijfsunits de Veldkamp te Borne
  november 2017

  De vereniging VvE bedrijfsunits de Veldkamp te Borne is gevestigd op Paxtonstraat 3R te Zwolle en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  8013RPZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid
  Zijns
  november 2017

  De onderneming Zijns is gevestigd op Waterstraat 16A te Zwolle en is actief in de branche Verzorgingshuizen.

  8011SZZwolleBinnenstadBinnenstad-Noord
  M.E.S.
  november 2017

  De onderneming M.E.S. is gevestigd op Bosplaat 27 te Zwolle en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  8032DMZwolleAalandenAalanden-Midden
  Stichting HAALLOKAAL
  november 2017

  De stichting Stichting HAALLOKAAL is gevestigd op Walstraat 1 te Zwolle en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

  8011NRZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  VvE Gebouw Eekwal 7 te Zwolle
  november 2017

  De vereniging VvE Gebouw Eekwal 7 te Zwolle is gevestigd op Eekwal 7 te Zwolle en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  8011LAZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Autobedrijf Karo
  november 2017

  De onderneming Autobedrijf Karo is gevestigd op Wijmerts 54 te Zwolle en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  8032MCZwolleAalandenAalanden-Noord
  St. Adm. kant. Superbuddy Leapfunder
  november 2017

  De stichting St. Adm. kant. Superbuddy Leapfunder is gevestigd op Van Nahuysplein 12 te Zwolle en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

  8011NBZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
  Fiducia in Futurum Beleggingen B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Fiducia in Futurum Beleggingen B.V. is gevestigd op Jan van Arkelweg 2 te Zwolle en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  8015PXZwolleSoestweteringlandenHarculo en Hoogzutmen
  Dorien Bot Design
  november 2017

  De onderneming Dorien Bot Design is gevestigd op Wipstrikkerallee 102 te Zwolle en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  8023DMZwolleWipstrikWipstrik-Zuid
  Bonder Exotics
  november 2017

  De onderneming Bonder Exotics is gevestigd op Sumatrastraat 59 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in dieren, dierbenodigdheden en hengelsportartikelen.

  8022PJZwolleDiezerpoortIndischebuurt
  The Skinzone
  november 2017

  De onderneming The Skinzone is gevestigd op Telemannstraat 115 te Zwolle en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  8031KDZwolleHoltenbroekHoltenbroek III

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk