Bedrijven in Zwolle

Wil je weten welke bedrijven er in Zwolle zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zwolle.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Zia begeleider
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Zia begeleider is gevestigd op Sterrenkroos 55 te Zwolle en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Sinnify
Opgericht in April 2023

De onderneming Sinnify is gevestigd op Kortenaerstraat 19 te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Transmission Nederland B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Transmission Nederland B.V. is gevestigd op Hasselterdijk 36F te Zwolle en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

ANOIR Service
Opgericht in Mei 2023

De onderneming ANOIR Service is gevestigd op Abel Tasmanstraat 109 te Zwolle en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Business Partner in Finance
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Business Partner in Finance is gevestigd op Papaverweg 73 te Zwolle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Y. Masoud Holding B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Y. Masoud Holding B.V. is gevestigd op Havezathenallee 29 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Nijboer Beleggingen
Opgericht in Juli 2018

De onderneming Nijboer Beleggingen is gevestigd op Zerboltstraat 2N te Zwolle en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

vorsthuis.nl
Opgericht in Mei 2023

De onderneming vorsthuis.nl is gevestigd op Moutmolen 70 te Zwolle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

taaldocentmbo.nl
Opgericht in Mei 2023

De onderneming taaldocentmbo.nl is gevestigd op Sint Josephplein 16 te Zwolle en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Bea Drupsteen Afscheidsfotograaf
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Bea Drupsteen Afscheidsfotograaf is gevestigd op Grotekreek 5 te Zwolle en is actief in de branche Fotografie.

M. Spanhak Multi-Diensten
Opgericht in Mei 2023

De onderneming M. Spanhak Multi-Diensten is gevestigd op Van Disselstraat 61 te Zwolle en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Renate - Mindfulness voor kinderen en jongeren
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Renate - Mindfulness voor kinderen en jongeren is gevestigd op Kurkbomenlaan 4 te Zwolle en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

B.L. Koerier
Opgericht in April 2023

De onderneming B.L. Koerier is gevestigd op Tichelmeesterlaan 18 te Zwolle en is actief in de branche Koeriers.

Romy Mercedes Keijl
Opgericht in April 2023

De onderneming Romy Mercedes Keijl is gevestigd op Ulgerkamp 47 te Zwolle en is actief in de branche Dansscholen.

Thamar van den Broek
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Thamar van den Broek is gevestigd op Oostzeelaan 6-11 te Zwolle en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent