Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Westenholte

Wil je weten welke bedrijven er in Westenholte zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Westenholte.

In Westenholte zoek ik een:

  BELTTECH B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap BELTTECH B.V. is gevestigd op Steenboerweg 53 te Zwolle en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen.

  8042ATZwolleWestenholteWestenholte-Stins
  LA Motivatie
  oktober 2017

  De onderneming LA Motivatie is gevestigd op Weidesteenlaan 46 te Zwolle en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  8042NAZwolleWestenholteWestenholte-Stins
  Marco Wonnink Beheer B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Marco Wonnink Beheer B.V. is gevestigd op Westenholterweg 81 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8042AGZwolleWestenholteOud-Westenholte
  Rob Wonnink Beheer B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Rob Wonnink Beheer B.V. is gevestigd op Clematisweg 2 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8042AXZwolleWestenholteOud-Westenholte
  Project- en Adviesbureau En-ebel
  oktober 2017

  De onderneming Project- en Adviesbureau En-ebel is gevestigd op Steenboerweg 40 te Zwolle en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  8042ATZwolleWestenholteWestenholte-Stins
  Stichting Aestimavi
  oktober 2017

  De stichting Stichting Aestimavi is gevestigd op Branderweg 15A te Zwolle en is actief in de branche Keuring en controle van machines, apparaten en materialen.

  8042PDZwolleWestenholteBedrijventerrein Voorst-C
  Onethinx B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Onethinx B.V. is gevestigd op Punterweg 2 te Zwolle en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  8042PBZwolleWestenholteBedrijventerrein Voorst-C
  Kuiper Meubelmakerij
  oktober 2017

  De onderneming Kuiper Meubelmakerij is gevestigd op Schoenerweg 1B te Zwolle en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

  8042PJZwolleWestenholteBedrijventerrein Voorst-C
  Boschman Onderwijsadvies
  oktober 2017

  De onderneming Boschman Onderwijsadvies is gevestigd op Tormentilweg 19 te Zwolle en is actief in de branche Dienstverlening voor het onderwijs.

  8042MHZwolleWestenholteWestenholte-Stins
  Gevoel en Aandacht
  september 2017

  De onderneming Gevoel en Aandacht is gevestigd op Violenweg 17 te Zwolle en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

  8042ARZwolleWestenholteOud-Westenholte
  JR tec Industrial Solutions B.V.
  augustus 2017

  De besloten vennootschap JR tec Industrial Solutions B.V. is gevestigd op Schoenerweg 1B P179 te Zwolle en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  8042PJZwolleWestenholteBedrijventerrein Voorst-C
  Klusbedrijf Samson
  augustus 2017

  De onderneming Klusbedrijf Samson is gevestigd op Brunelweg 17 te Zwolle en is actief in de branche Bouwtimmeren.

  8042GZZwolleWestenholteWestenholte-Stins
  Hessink's Veilingen B.V.
  juli 2017

  De besloten vennootschap Hessink's Veilingen B.V. is gevestigd op Branderweg 1H te Zwolle en is actief in de branche Veilingen van huisraad, kunst, antiek, machines e.d. roerende goederen.

  8042PDZwolleWestenholteBedrijventerrein Voorst-C
  DMW
  juli 2017

  De onderneming DMW is gevestigd op Gentiaanweg 8 te Zwolle en is actief in de branche Kinderopvang.

  8042GNZwolleWestenholteWestenholte-Stins
  Uw Kaasmaatje
  juli 2017

  De onderneming Uw Kaasmaatje is gevestigd op Hertshooiweg 7 te Zwolle en is actief in de branche Markthandel in overige voedings- en genotmiddelen.

  8042GHZwolleWestenholteWestenholte-Stins
  Rimaro Vastgoed B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Rimaro Vastgoed B.V. is gevestigd op Lichterweg 4 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8042PWZwolleWestenholteBedrijventerrein Voorst-D
  Weru Vastgoed
  juni 2017

  De maatschap Weru Vastgoed is gevestigd op Zalkerveerweg 3 te Zwolle en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in vaste activa.

  8042PLZwolleWestenholteVreugderijk
  Stichting Vrienden van WEW
  juni 2017

  De stichting Stichting Vrienden van WEW is gevestigd op Hondsdrafweg 20 te Zwolle en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

  8042GKZwolleWestenholteWestenholte-Stins
  Mooi Flexibel
  mei 2017

  De onderneming Mooi Flexibel is gevestigd op Malvaweg 3 te Zwolle en is actief in de branche Jeugdzorg met overnachting en dagverblijven voor jeugdzorg.

  8042HPZwolleWestenholteWestenholte-Stins
  Stichting Zorg Holtenbroek Zwolle
  april 2017

  De stichting Stichting Zorg Holtenbroek Zwolle is gevestigd op Voorsterweg 3 te Zwolle en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in vaste activa.

  8042AAZwolleWestenholteOud-Westenholte

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Westenholte

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk