Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Wipstrik-Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Wipstrik-Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Wipstrik-Noord.

In Wipstrik-Noord zoek ik een:

  Woensdag 4 april 2018

  Feesting
  Opgericht in maart 2018

  De vennootschap onder firma Feesting is gevestigd op De Genestetstraat 26 te Zwolle en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

  Zwolle » Wipstrik » Wipstrik-Noord » 8023BE

  Zaterdag 17 februari 2018

  M.G.J. Holdings B.V.
  Opgericht in januari 2018

  De besloten vennootschap M.G.J. Holdings B.V. is gevestigd op Van Hille Gaerthestraat 62 te Zwolle en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

  Zwolle » Wipstrik » Wipstrik-Noord » 8023CC
  Tim Versteegh Holding B.V.
  Opgericht in januari 2018

  De besloten vennootschap Tim Versteegh Holding B.V. is gevestigd op Herenweg 6 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  Zwolle » Wipstrik » Wipstrik-Noord » 8023DA
  Tim Versteegh Architect B.V.
  Opgericht in januari 2018

  De besloten vennootschap Tim Versteegh Architect B.V. is gevestigd op Betje Wolffstraat 1B te Zwolle en is actief in de branche Architecten.

  Zwolle » Wipstrik » Wipstrik-Noord » 8023BT
  Etholi Management B.V.
  Opgericht in januari 2018

  De besloten vennootschap Etholi Management B.V. is gevestigd op Herenweg 3 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Zwolle » Wipstrik » Wipstrik-Noord » 8023CW
  Jesan Holding B.V.
  Opgericht in januari 2018

  De besloten vennootschap Jesan Holding B.V. is gevestigd op Herenweg 3 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Zwolle » Wipstrik » Wipstrik-Noord » 8023CW

  Woensdag 10 januari 2018

  Aalstzorg B.V.
  Opgericht in december 2017

  De besloten vennootschap Aalstzorg B.V. is gevestigd op Brederostraat 34A te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

  Zwolle » Wipstrik » Wipstrik-Noord » 8023AT
  Gerron B.V.
  Opgericht in december 2017

  De besloten vennootschap Gerron B.V. is gevestigd op Scharten-Antinkstraat 2 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  Zwolle » Wipstrik » Wipstrik-Noord » 8023CD
  StichtingED
  Opgericht in november 2017

  De stichting StichtingED is gevestigd op Aagje Dekenstraat 3 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van psychiaters en dagbehandelcentra voor geestelijke gezondheids- en verslavingszorg.

  Zwolle » Wipstrik » Wipstrik-Noord » 8023BX

  Zondag 8 oktober 2017

  Aeolus B.V.
  Opgericht in september 2017

  De besloten vennootschap Aeolus B.V. is gevestigd op Bilderdijkstraat 1 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  Zwolle » Wipstrik » Wipstrik-Noord » 8023BN
  Sta-art
  Opgericht in september 2017

  De onderneming Sta-art is gevestigd op Roemer Visscherstraat 13 te Zwolle en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Zwolle » Wipstrik » Wipstrik-Noord » 8023AL

  Woensdag 7 juni 2017

  The Healthy Company
  Opgericht in mei 2017

  De onderneming The Healthy Company is gevestigd op Herenpark 12 te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Zwolle » Wipstrik » Wipstrik-Noord » 8025AR
  Henk Bilo zorg en advies
  Opgericht in mei 2017

  De onderneming Henk Bilo zorg en advies is gevestigd op H Roland Holststraat 2 te Zwolle en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

  Zwolle » Wipstrik » Wipstrik-Noord » 8023CJ
  Stichting Onbegrijpelijk Brein
  Opgericht in mei 2017

  De stichting Stichting Onbegrijpelijk Brein is gevestigd op Huygensstraat 27 te Zwolle en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Zwolle » Wipstrik » Wipstrik-Noord » 8023AG

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk