Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Buikslotermeerplein

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Buikslotermeerplein. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 28 maart 2018

  L R Schoonmaakbedrijf
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 27 maart 2018

  Op 27 maart 2018 is het faillissement uitgesproken van L R Schoonmaakbedrijf. Het insolventienummer is F.13/18/110. L R Schoonmaakbedrijf is gevestigd in Amsterdam. L R Schoonmaakbedrijf is actief in de branche Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening.

  Amsterdam » Buikslotermeer » Buikslotermeerplein » 1025WR

  Woensdag 20 juli 2016

  Centra B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 19 juli 2016

  Op 19 juli 2016 is het faillissement uitgesproken van Centra B.V.. Het insolventienummer is F.13/16/339. Centra B.V. is gevestigd in Amsterdam. Centra B.V. is actief in de branche Logies-, maaltijd- en drankverstrekking.

  Amsterdam » Buikslotermeer » Buikslotermeerplein » 1025WS

  Woensdag 13 november 2013

  Techador Tabakshop
  Laatste wijziging faillissement vrijdag 8 november 2013

  Op 8 november 2013 is het faillissement uitgesproken van Techador Tabakshop "Herengracht" B.V.. Het insolventienummer is F.14/13/476. Techador Tabakshop "Herengracht" B.V. is gevestigd in Broek op Langedijk. Techador Tabakshop "Herengracht" B.V. is actief in de branche Financiële instellingen.

  Amsterdam » Buikslotermeer » Buikslotermeerplein » 1025GB

  Donderdag 28 juni 2012

  Expo Retail Holding B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 26 juni 2012

  Op 26 juni 2012 is het faillissement uitgesproken van Expo Retail Holding B.V.. Het insolventienummer is F.02/12/618. Expo Retail Holding B.V. is gevestigd in Breda. Expo Retail Holding B.V. is actief in de branche Financiële instellingen.

  Amsterdam » Buikslotermeer » Buikslotermeerplein » 1025XC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Buikslotermeerplein

  Instellen

  Buurten in Buikslotermeer

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?